Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie osoby ktore sa mile bezinteresownie?

Polecane posty

Gość gość

Tak ogolnie wogole i w szczegole?

Gość gość
Ja znałam. Jedyna z nielicznych osób które mnie naprawdę lubiły, tak właśnie bezinteresownie. Ta osoba właśnie popełniła samobójstwo.

Gość gość
też znałam,ale ta osoba po wielu ciosach od ludzi przestała być miła. To byłam ja. W chwili obecnej ludzie interesuja mnie tyle co zeszłoroczny upał.

Gość gość
Po wielu rozczarowaniach zrozumialam ze nie wolno ufac milym ludziom. Oni nie sa mili bez powodu... I tyle. Po wielu kleskach postanowilam byc suka

Gość gość
Ja jestem mila bezinteresownie, ale w sumie jakby głebiej spojrzec to nie wiem czy to nie jest interesowne. Jestem miła, bo nie widzę powodu, dla którego nie miałabym być jeśli ktoś mi nic przykrego nie robi, a co za tym idzie bycie niemiłym w takiej sytuacji byłoby szkodliwe dla obu stron. I dlatego jestem miła, nie żeby być fajna, tylko po prostu uważam że bycie miłym ma większy sens niż bycie niemiłym na starcie. Inna sprawa że ja zawsze ludziom szukam usprawiedliwienia i jestem naiwna pod tym kątem więc to może też z tego wynikać

Gość gość
Tak, znam.

Gość gość
Znałam bezinteresownych ludzi, czasami ktoś mi pomagał w drobnych sprawach albo wytłumaczyć przedmiot którego nie lubiłam. Niektórzy sami proponowali taką pomoc. Wydaje mi się, że dziś odróżniam uśmiechy szczere od takich miłych ale fałszywych.