Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

No hej co tam?

Polecane posty

jest double loot akurat i grałem od ss do teraz, wcześniej grałem wieczorem i w nocy. Muszę uważać na Stamine na Eku na Neranie, aż chyba na Olympe wbije. Na pacca zarobiłem na samym wz wczoraj.

mi sie ostatnio grać wgl nie chciało w nic, ale jakoś wróciła ekipa i ja też gram dalej

Mi się nie chce samotnie bo nie mam co robić, wole wbić pogadać z ludzmi, pójśc na jakiegoś bossy itp coś w teamie porobić

Ja sobie myśle czy nie kupić sobie jakiegoś great axe czy golden bootsów do domku. Co do magazynowania golda to zarabiam tyle ze kupuje pacca za tibia coinsy i to mi narazie wystarczy

No teraz mam troszkę wiecej bo jest event na robienie potrawek i zrobiłem go swoją armią charów ;p i kilka kk wpadło

Zalezy też dużo od lvl, mój kumpel 600RP na pacca to zarabia w kilka godzin hunta na demcach oramond. Ja od maja jakoś cały czas kupuje premmium w grze, a na brak kasy nie narzekam, porobiłem outfity, mounty itp wiec nawet mi zostaje. Mój nastepny cel to własnie jakieś rarki do domku. Chociaż wolałbym coś zloocić sam. Do tej pory najlepszy item jaki zloocilem to golden bootsy z Zugu na INQ ale to w teamie. I kilka shiny bladów na bossach wz

Celuje w great shielda, bo leci z jednego bossa thais. Też zawsze chciałem mieć golden helmet ale to mało realne ;p

Też czasem robię service questów POI/INQ/WOTE/WZ/HIVE robię to głównie for fun albo dla gildi co mamy sztanę to robię za darmo nawet.

Tak RP to wszedzie ma profit i może bić wszystko na takim 400+ Tylko że nudny i całe życie bije potwory w pojedynkę. Ja tam wole też EKa bo ciekawiej się gra. Miałem przez jakiś czas passy do 540RP na Olympy jeszcze to go nie ogarniałem zabardzo xD

Co do RP to ostatnio beka, bo był Gaz'haragoth na roshu przyleciało tam ze 150 osób, udało się ubić dość gładko a nie wiadomo jakim cudem loota wygrał... 75RP dostał master umbral bowa wartego na Neranie 9kk. Nie mam pojęcia jak przebił 700+

softy na wiekszym lvl są totalnie nie oplacalne bo dają za mało many i lepiej używać czegoś na defa. Na sea jedynie można używać odpowiednika softów void bootsów bo dają to co softy to jeszcze + 30 speed i maja 2 arma

Można teraz używać imbu co również znacznie zastąpiło softy i life ringi :) Ja mogę wytwarzać wszystkie potrzebiony na all poziomy. Jak zrobię life leecha w armorku, helmecie i axe to na takich murach dostaje tyle hp że prawie potków nie muszę używać. Ale przedmioty do wytworzenia mega drogie że lepiej zbierać samemu

Dużo ludzi za zaczeło mnie bardziej lubić jak mogę wytwarzać broń na 3 poziom kryta :D