Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z facetem jest fajniej w zyciu niz bez niego ?

Polecane posty

Gość gość

Pytam, bo nigdy nie mialam faceta , bo uwazalam faceta za zbedny balast w zyciu i ogrom problemow. Ale dlaczego kazda szuka tak rozpaczliwie faceta im jest starsza bo pozniej juz nie znajdzie, jakby to byl jakis przymus czy obowiazek wyjsc za maz czy miec faceta na stale. To tylko moje wyobrazenie na podstawie opowiadan innych kobiet narzekajacych na mezow i dziewczyn nieszczesliwych w zwiazkach. Czy macie jakies pozytywne doswiadczenia, aspekty ?? Ja jestem singlem od zawsze i jakos zyje, jest znosnie. Nie wiem czy z facetem zyloby sie lepiej/lzej/fajniej niz bez niego ?

Gość gość
łatwiej z nim

Gość gość
nawet najlepsi przjaciele jakby zaczei byc ze soba w zwiazku to sie w koncu wypala. nie warto, badz singielka, tez nie mam zamiaru nabierac balastu w postaci baby

Gość gość
Też nie byłam nigdy w związku z facetem. Dobrze żyje mi się jako singielka. Jedynym problemem singla może być odczuwanie samotności, ale to i tak tylko wtedy, jak nie ma on/ona żadnego hobby, pracy, przyjaciół. A spójrz dla odmiany z iloma problemami zmagają się ludzie w związkach (!) Ja zamierzam być singielką - dopuszczam do siebie jedynie myśl związku z kobietą. :)

Gość gość
gość dziś jakie problemy maja ludzie w zwiazkach? o.O język i gębę masz? to sie odezwij i problem znika :o

Gość gość
gość dziś gość dziś jakie problemy maja ludzie w zwiazkach? o.O język i gębę masz? to sie odezwij i problem znika pechowiec.gif x serio? odezwij sie do faceta tak - stalo sie cos? odp : nie. I koniec rozmowy problem nie znika sam:D. Faceci to mruki, nigdy nie mowia o co im chodzi, nie mowia co czuja, co mysla, co im przeszkadza, co jest nie tak, nie dyskutuja tylko albo pleta glupoty o motoryzacji, sporcie a o problemach w zwiazkach nie potrafia sie wypowiedziec, jak male dzieci tylko bez pieluchy

Gość gość
nie wszyscy są w związkach, nie wszyscy mają problemy w związkach i dlatego nie zabierają głosu, żeby nie pleść głupot

Gość gość
Ja też jestem singielka, nie zamierzam tego zmieniać. Na facecie prędzej czy później, kobieta się zawiedzie. Facetom z reguły chodzi przede wszystkim o seks, a ja nie chce być czyjąś zabawką. Owszem, czasem byłoby miło się do kogoś przytulić, ale faceci raczej tego nienie lubią, a jak to robią to z myślą że w zamian będzie seks.

Gość gość
Nie interesuj się facetami i tym jak z nimi jest skoro jesteś zdeklarowaną singelką. Zajmij się własnym życiem a do przytulania spraw sobie pluszowego misia :) Miś nie zawiedzie ani nie będzie chciał niczego więcej, nawet twoich koleżanek.

Gość gość
Facetom z reguły chodzi przede wszystkim o seks, a ja nie chce być czyjąś zabawką. Owszem, czasem byłoby miło się do kogoś przytulić, ale faceci raczej tego nienie lubią, a jak to robią to z myślą że w zamian będzie seks. x taaak? a tobie o co chodzi skoro jestes singielka i spotykasz sie tylko na seks? HIPOKRYZJA Podobnie a co pisala wyzej

Gość gość
20:26 A gdzie ja napisałam że spotykam się na seks? Tylko facet jest zdolny do spotykania na sam seks, tylko facet jest zdolny przelecieć kobietę nic do niej nie czując. Faceci to świnie i nie chcę mieć już z nimi nic wspólnego. Tylko oni latają za mną jak durnie i ten ich paskudny wzrok...

Gość gość
Nie spinaj się tak kolego ;) Nie tylko ja się zawiodłam, widzę co się dzieje dookoła, jakie problemy mają znajome mężatki etc. Ilu zonatych do mnie podbijalo :O Może jakiś 1% facetów jest ok. nie twierdzę ale też ich nie widziałam

Gość gość
Bo to sk****aly naród jest i tyle Ci powiem.

Gość gość
żałuję że nie urodziłem się lesbijką

Gość gość
Bez faceta jest znacznie lepiej. Poczekajcie do mojego wieku, a zobaczycie jacy stają się na stare lata. Gderliwi, stetryczali, zaniedbują się, bez pasji, tylko pilot tv i nażreć się. Gdybym zaczynała zycie od nowa, zdecydowanie toczyłoby się ono bez faceta czyt. bez kuli u nogi.

Gość gość
no dobra to ze nie macie faceta na stale, ale.... skoro korzystacie z przygodnego seksu to tez jest zasluga faceta wiec nie gadajcie na facetow

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
Mieszkalam z chlopakiem i bylo mi super. Lubie gotowac-mialam dla kogo. Wszystko zrobil w domu,rozpalil w piecu,cos naprawił. Bylo z kim wypic kawke z rana,obejrzeć film. Wspolne kąpiele,seks. Jestesmy razem ale ze wzgledu na prace mieszkamy osobno. Mieszkanie samemu jest fajne ale nudne.

Gość gość
21:43 Na przygodnym seksie zależy głównie facetom tym wolnym i tym zajętym :O I jaka zasługa faceta, jak dla wiekszosci kobiet seks bez przywiązania to żadna przyjemność i jeszcze ciąża może z tego być. W ogóle faceci jak się wiążą z kobietami to też dla nich seks jest najważniejszy. Nie kobieta jako człowiek, nie miłość do niej i dopiero seks, tylko seks na pierwszym miejscu.