Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie te nicki, te dyskusje z dawnych lat

Polecane posty

Gość gość
Byliście znanymi nickami?

Gość gość
To ja chyba wiem o kogo chodzi. Ta osoba mi się żaliła, że też kocha i wie, że zraniła, ale nie może się wyrwać ze swojej sytuacji rodzinnej i też tęskni.

Gość gość
Daruj sobie :O Wkręć sobie żarówkę w duupkę :p

Gość gość
Odpowiem za siebie - znanym.

Gość gość1231
To nie chodzi o brak jaj, jesli chodzi o nieporzucenie poprzedniej relacji. Wyobraź sobie, ze najbardziej cierpiałyby na tym dzieci. I to byłby brak jaj gdyby porzucić je dla kobiety lub mężczyzny z nowej relacji. Tylko dlatego, ze wystąpiło zakochanie, dobre dymanie z kims nowym. Podkreślam jeszcze raz, to byłby totalny brak jaj - rozbijac rodzine dla przyjemności z seksu i tęsknoty. Zazwyczaj bierze sie ona z działania hormonu zwanego oksytocyną, a ten wydzielany jest podczas seksu. Ot cała filozofia.

Gość gość
Hormon hormonem, ale coś doprowadziło do takiej sytuacji. A o dzieciach należy myśleć przeciwdziałając by takowa nigdy nie miała miejsca.

Gość gość
Przez takie relacje, kłamstwa oraz flirty nie można swobodnie pisać. Hejtują się później zazdrosne baby.

Gość gość
gość wczoraj Nie chcę podawać czy jestem mężczyzną czy kobietą. Ta osoba była mi bliska, jej związek to cios dla mnie. Ja kocham, świetnie się dogadywaliśmy. Szukam tej osoby chociaż tutaj, na forum. Wiem, że to głupie. Po prostu tęsknię smutas.gif gość wczoraj Ja tez nie zdradze płci. Kocham i tęsknię. Wiem, że nie możemy i nigdy nie będziemy razem, ale nie mogę przestać kochać i tęsknić smutas.gif X Współczuje ale nie popadaj w paranoje. No wiesz co żeby wstydzić sie własnej płci jest grubą przesadą. Może z tego powodu olała/olał cie.

Gość gość
Olałabym typka który nie wie czy jest kobietą czy facecikiem.:-(

Gość gość
Tak trudno zrozumieć, że nie chce hejtu?

Gość gość
Naprawde tak przyjmujesz sie jakimś gównianym hejtem? Musisz mieć strasznie niską samoocene.

Gość gość
trzeba być skrajnie zdesperowanym żeby tutaj szukać partnera, a już zakochać sie w nicku trzeba być niedojrzałym dzieckiem. Partner partnerka ucieka ci z privaa ty wyjesz na forum i wstydzisz sie swojej płci. Sorry boisz sie hejtówbo płeć chyba jakąś masz w dowodzie. Tobie potrzebny jest tatuś mamusia żeby cie niańczyć, a ty chcesz sie brać za tworzenie związku.:-D

Gość gość
Nie chcę domysłów kim jest ta osoba.

Gość gość
Wystarczy. I tak jej nie ma. Jest dla mnie nieosiągalna, bo ma rodzinę. Muszę się z tym pogodzić. Czasami tęsknię i wylewam żale tutaj, bo nie chcę zawracać jej głowy. Nie chcę jednak żeby ta osoba miała hejt. Tym bardziej, że ma rodzinę.

Gość gość
Miernotka w akcji :classic_cool:

Gość gość
dziś nie podali płci a ty ich już zdziro hejtujesz. Sama jak tchórz spod gościa. Hipokrytko jepana.

Gość gość
10.21 czytanie ze zrozumieniem nie boli. Nie napisali czy sie spotkali. Prawda taka,ze zżera ciebie ciekawość kto to jest. Takie piizdy jak ty cuchną na kilometr. Spiertalajta stad kurfo:classic_cool:

Gość gość
11.05 brawo! Hejterki trzeba za morde i wypiertalac stąd;)

Gość gość
Ale wygląda na to, że przez takie hejterki sporo osób odeszło, a reszta nie loguje się. I przez to Kafe straciło swój urok 😴

Gość Malinowe   usta
dziś , napisala spod goscia,ale ona nie, nie boi sie hejtu i ma wysoką samoocenę, że chowa się pod gościem:D

Gość Malinowe   usta
Czyli nic się tutaj nie zmieniło ;) Jeżeli już coś to na gorsze

Gość gość
Przecież ta osoba z 10:21 ma rację, o jakim hejcie wy mówicie?? Trzeba być bardzo niedojrzałym albo zdesperowanym, by szukać kogoś na forum, taka prawda. I potem jeszcze się żalić po latach. Zacznijcie żyć rzeczywistością, rozejrzyjcie się wokół siebie zamiast zamykać się na mrzonki, na pewno jest sporo samotnych osób wokół Was. Trzeba się tylko otworzyć na ludzi:)

Miejsce na znalezienie partnera jak każde inne :) Niech sobie każdy szuka gdzie chce. Rozczarowac można się wszędzie. Taka prawda :) Nigdy nie wiadomo czy akurat tutaj nie trafi się na prawdziwą perełkę. Różni ludzie tutaj zaglądają ;)

Gość gość
Ja tu poznałam kogoś wyjątkowego O tak wyjątkową kanalie Serio myślę że nie tylko ja ale wierzę że karma wraca a on zdechnie

Gość gość
Nie strasz bo się zesrasz. Sama zdechnij i wara od żonatych :O Każda jedna, która zarywa do żonatego powinna ryj mieć obity przez jego żonę 🖐️ :D Niechciane stare kurfy :(

Gość gość
Skąd wiesz, że to kobieta? Może to mężczyzna pisał.

Gość gość
Doznać zakochania i zranienia można wszędzie. Nikt raczej nie wchodził na forum, by znaleźć miłość (co najwyżej seks). Ale to się może zdarzyć, jak wszędzie. Byli tu różni mężczyźni, nie wszyscy kłamali. Pozdrawiam osobę z wczoraj

Gość gość
Eve co ty szukasz? Hajabuzy żylety? :O :D Czy Cizieńki?

Gość gość
Też poznałam kogoś kto potem wyznał, że ma partnerkę. Poczułam się dziwnie, bo trochę świntuszylismy. Ale z drugiej strony niech on się żony wstydzi :) ja nie wiedziałam.