Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet odpuścił po seksie

Polecane posty

Gość gość

Historia stara jak świat, chociaż nie przypuszczałam, że mnie spotka :( długo na mnie czekał, byliśmy w sobie bardzo zakochani. Po tym, jak poszliśmy do łóżka, przestał nawet mówić mi, że mnie kocha. Odzywa się sporadycznie. Mnie nadal na nim zależy, byłam taka szczęśliwa :( czy da się to naprawić?

Gość gość
pewnie tyłka nie podtarłaś dokładnie

Gość gość
widocznie bylas kiepska albo obtluszczona :o

Gość gość
Już się wystarczająco naczekał. Teraz twoja kolej

Gość gość
anal dogłębny , głębokie gardło i jest twój

Gość gość
Widocznie nie spełniłaś jego oczekiwań. Innym słowem nie udało ci się udowodnić swojej przydatności. Bywa i tak.

Gość gość
Ruchac, jeeebac i zostawiać. Motto nie jednego tepego śmiecia polaczka sluchajacego disco-s******lolo

Gość gość
Niekiedy wyobrażenia i fantazja powodują,że rzeczywistość nie dorasta do pięt. Czekał,czekał,wyobrażał,a tu...normalka. ale to nie twoja wina.

Gość gość
Bo to *****cz nieprawiczek

Gość gość
Jeden szczegól po zdjęciu ubrań i czar prysł, lepiej dla ciebie żebyś nigdy się nie dowiedziała co wtedy pomyślał

Gość gość
jak długo czekałaś do seksu?

Gość gość
5 dni

Gość gość
nie doceniałaś go jak był, i nie docenisz jak stracisz

Gość gość
pewnie miał fatalny seks. tłuste cielsko, cellulit albo podobne 'atrakcje'.

Gość gość
Pewnie sobie wyobrażał, że będzie miała wszystko idealne i że w seksie będzie wyuzdaną ostrą kotką - czyli jak w filmikach do których trzepał i trzepać będzie do us/ranej śmierci.

Gość gość
Kłoda mu się trafiła i odpuścił.

Gość gość
Trzeba było postękać, poskakać różne pozycje, wszystkie dziury.

Gość gość
5 dni czekal na sex ? dziewczyno, czys Ty oszalala? ! to nie tak dlugo przeciez czekal :( co piszesz, ze dlugo czekal.

Gość gość
On sie jeszcze odezwie.Nie denerwuj sie i nie narzucaj, bo sie przestraszy . Nie sluchaj co tutaj wypisuja, ze bylo zle jemu. To nie jest prawda. Oni wszyscy maja jedno typowe zachowanie. Niektore dziewczyny pisaly, ze bylo cudownie, a facet i tak sie przestal oddzywac. To nie ma nic wspolnego z Toba.

Gość gość
a w jakim wogóle wieku jesteście ?

Gość gość
To kiedy sie on odezwie? Ja mam 52 , a on 29. Wiem, ze to troche spora roznica wieku,bo az 23 lata ale ja dobrze wygladam i daja mi okolo 35 lat. Wszyscy mi mowia, ze wygladam mlodo i nawet wczoraj poproszono mnie o dowod w sklepie, gdy poszlam w nocy po wino.

Gość gość
Kopnal Cie w d**e, czego sie spodziewalas po tak mlodym chlopaku.

Gość gość
Autorko, nie przejmuj sie tymi zawistnymi komentarzami. Gdybys to Ty byla mlodsza, to nikt by sie nie odezwal nawet, ale jak kobieta jest starsza to od razu zawisc , hejt. Popatrzcie na Brada Pitt i Angeline Jolie , ona chyba z 10 lat starsza od Brada i byli ze soba 12 lat i dorobili sie tylu dzieci. A Macron i Brigette ? 25 lat roznicy . W Klanie tez ta ich ciotka wdala sie w romans z mlodszym . Przyklady mozna mnozyc. To juz nie te czasy zasciankowe , ze kobieta musi byc mlodsza . I co autorko zrobisz ? Moze pojedz do niego i zrob mu ,,niespodzianke,, to wtedy bedziesz wiedziala, czy on tam ma kogos czy nie .

Gość gość
Jestem zalamana . Weszlam na Facebook i jest on online. 15 minut temu puscilam zdjecie-obrazek czarno bialy , takie smutne, ze pada deszcz i dziewczyna patrzy w okno , z podpisem : Samotnosc bardziej boli, gdy odszli Ci ktorych kochamy... Do tej pory on nie zareagowal na nie , nie polubi , ani nie wyslal mi wiadomosci , czyli juz wszystko jasne. Jednak on kogos ma i tamten sms nie byl do mnie .

Gość gość
Autorko : -Rozenek i Majdan -Foremniak i Maserak Jak mi sie jeszcze przypomni cos to napisze

Gość gość
-Demi Moore i Ashton Kuther -chyba Kasia Cichopek i maz, ale nie jestem pewna -Kate Middlton i jej maz -Piotr Wozniak Starak i Agnieszka Szulim -Kourtney Kardashian i Scott

Gość gość
zabzykał i poszedł.

Gość gość
A weź kopnij go w doopę z półobrotu i zajmij się życiem oraz innymi facetami. Na cholerę rozkminiać jakiegoś patafiana? jemu własnie o to chodzi.

Gość gość
Nie wierzę że facet po pójściu do łóżka zostawia kobietę-czyli woli walić konia niż uprawiać sex??

Gość gość
Kochani, wszystkie te odpowiedzi o 5 dniach, smutnej dziewczynie na fb (swoja droga gratuluje fantazji) i mnie starszej to podszywy. Dzięki za wsparcie! On się nadal odzywa, jesteśmy parą, kochalismy się już parę razy, ale po prostu umarła ta magia, która była wcześniej. Chyba rzeczywiście nasze wyobrażenia nas tak nakrecily... Przynajmniej jeśli o niego chodzi. Bo ja nadal czuję to, co wcześniej. Nie wiem, co z nami będzie...