Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzepraszamCieAniu

WYRZUCILEM JA Z FEJSBUKA BO JESTEM ZEREM :(

Polecane posty

Gość PrzepraszamCieAniu

i wiem ze na nia nie zasluguje, nawet na kontakt z nia :( jestem przegrywem i nigdy jej niczego nie dam, nie zapewnie przyszlosci, nawet mnie nie stac na to by do niej pojechac, a samo uczucie to za malo w dzisiejszym swiecie :( Ona zasluguje na kogos znacznie znacznie lepszego, na prawdziwego mezczyzne a nie przegrywa jak ja.. ale serce mnie okropnie boli ze musialem to zrobic. Boze pomoz mi sie w niej odkochac albo prosze cie o cud o laske by moje zycie sie odmienilo, bym byl w stanie o nia walczyc. Tesknie za nia :(

Gość gość
zdychaj smakosz

Gość gość
Kocham Jej cudowne niespotykanie niebieskie lazurowe oczka aaaaa :(😭

Gość gość
spadaj prawik nie jestem smakoszem

Gość gość
chyba glupi jestes, wez sie odczep bo ja tu tragedie przezywam. Serce mi peka a ty mi tu gadasz jakies glupoty i wmawiasz ze jestem smakoszem:o zreszta ty kazdemu wmawiasz, twoj co drugi post jest o smakoszu.

Gość gość
AAA TESKNIE ZA NIA :(:(:(:o😭

Gość gość
Trzeba byc niezlym przegrywem aby bawic sie w jakies fejsbuki a nie pogadac szczerze w cztery oczy z ta osoba.

Gość gość
no tak ale jestem przegrywem, dzieli nas 200km a ja nawet nie mam za co do niej pojechac:o

Gość gość
Gosciu,ale nie zrywa sie z kims przez jakiegos durnego fejsa bo to jest naprawde slabe.To tak jakbys przez sms-a zerwal z nia.Tak robia tylko tchorze.

Gość gość
no ale ja wlasnie jestem tchorzem i przegrywem:o dlatego tez odcialem sie od niej by nie pociagnac jej na dno, nie chce by sie zmarnowala przy mnie. Zawsze myslalem ze jak spotkam ta jedyna ktorej bedzie na mnie zalezec to wreszcie wyjde z przegrywu, myslalem ze to mi doda mnostwa energii optymizmu, ze bede dla niej walczyl, ale ja nawet dla niej nie potrafie, jestem nikim

Gość gość
no to dobrze ze dales jej spokoj, znajdzie sobie lepszego