Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anhédonie

Jestem tu jedyną osobą, dla której wygląd drugiej połówki nie jest najważniejsz?

Polecane posty

Nie mam jakiegoś ideału, nie potrafię określić co wpływa na to, że dana osoba mi się podoba. Owszem, mam typ dziewczyn, który mi się podoba, ale to tak... Z zewnątrz, wizualnie. Wszystkie, w których byłam zauroczona, znacznie odbiegały od mojego "ideału" i z początku nawet nie zwracałam na nie uwagi.

Gość gość
Czy moge wyslac ci zapach mego pracia w liscie poleconym?

Gość gość
Jestes lesbijka? Nas kobiety pociaga cos wiecej niz wyglad zewnetrzny. Masz duze szanse u kolezanki jesli ja zaintrygujesz

Gość gość
Dlaczego niestety?? Kobiety sa fajne przeciez

Gość gość
Nie tylko lesbijce jest ciezko znalezc wartoaciiwa osobe. Kazdy ma tak samo, bez wzgledu czy pociaga nas chlopak czy dziewczyna. Nie poddawaj sie wyznaj co czujesz, bedziesz wiedziala przynajmniej na czym stoisz

Wyznałam ostatnio, ale oczywiście było "tylko faceci". Ja nie mam oporów, jak ktoś mi się spodoba, to mówię o tym otwarcie. Kiedyś jedna koleżanka do mnie zarywała, ale wtedy jeszcze nie byłam "pogodzona" ze sobą i mimo że cholernie mi się podobało, to się wycofałam. Dzisiaj ma chopaka :| (Cóż za niezdecydowanie...)