Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lista rzeczy

Polecane posty

Gość gość

---- do zrobienia. Jestem kobieta (sorki nie polska klawiatura), jestemy na wakacjach z mezem i zaprzyjaxniona para. Para i maz pojechali na wycieczke 1 noc na statu, dzien zwiedzania i nocny powrot. N o i mnie naszlo nad lista akcji, ktorych nie zrobilam, a bym chciala: 1. streptease, ale taki publiczny, dzisaj w nocy taczyam topless w klubie gdzie ze zlisci poszlam super uczucie. 2. sex w trojkacie , zroie jak wroce do kraju, niech korzystaja rodacy (trojkat z obcymi, 3. sex z kurierem lub innym dostawca, bede sie opiekowac miezkaniem kolezanki we wrzesniu to pewnie sprobuje. 4. sex z nieznajomym w przymierzalni 5. sprzatanie nago u nieznajomego. Jak by sie zabrac do tematu, sama nie wiem czy takie rzeczy nie powinny zostac w serze marzen, co sadzicie?

Gość gość
Sądzę, że dobrze będzie zapoznać męża z listą. No i nad pisownią dobrze jest popracować. Wiem pisałeś z telefonu😴 a z dużymi paluchami trudniej:classic_cool:

1. Nie wkuṛwić się na szefostwo, bo co odpieṛdalają to nie mieści się w głowie. 2. W miarę możliwości komuś tu naubliżać ;) 3. Wykorzystać zbliżający się długi weekend i pojechać nad morze. :) 4. Wrócić i przestać myśleć o tej koleżance z pracy, która działa na mnie jak Titanic na lodowiec.

Gość gość
Powie, że to powinno zostać w SERZE marzeń :D

Gość SzukamSprzątaczki
A ja zdecydowanie mógłbym pomóc w realizacji punktu nr 5 :)

Gość gość
Chcesz, żeby Ci jakiś pan typu bears, udający kobietę, wysprzątal chatę? :D

Gość gość
wcale nie takie głupie, wyobraźcie sobie, jak by więcej kobiet miało takie pomysły. Życie było by ciekawsze. Które Panie miały podobne pomysły, czy może jakieś realizacje tych pomysłów?

Gość gość
wiesz, jedni o kropkach, drudzy o kratkach. Mimo wszystko chciałbym kiedyś spotkać Panią realizującą taką listę jak autorka/ autor tematu.