Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdarzylo wam sie ze spotkaliscie swoja wielka milosc po X latach

Polecane posty

Gość gość

i do czegos doszlo? Np. byliscie razem w liceum, nie wyszlo, po 10 latach sie spotykacie (on z zona, ty z mezem albo bez). Albo wzdychacie do kogos na studiach, niby mialo cos wyjsc, ale ona w koncu byla z innym, po jakims czasie na siebie wpadacie albo zagadujecie na facebooku i rozkwit uczuc? Ostatnio wracalam autobusem do domu i byla para ok 50tki, trzymali sie za rece, wcale nie piekni i szczupli, i ktos ich zapytal gdzie jada, moze jakichs ich kolega dawny? A oni ze wreszcie na randke po wielu latach.

Gość gość
Ja nie lubię "odgrzewanych kotletów" :P

Gość gość
Ja czasem widuję kogoś, w kim byłam zakochana. On oczywiście o tym nie wie.

Gość gość
11:42 Nie wiesz co mówisz. Widocznie nigdy tak naprawdę nie byłaś/byłeś zakochany. 11:30 Miłość nie pyta o wiek :)

Gość gość
11:30 Miłość nie pyta o wiek v Niby nie pyta ale sama po sobie wiem, że w późniejszym wieku jest już gorzej, zwłaszcza, gdy podobają się młodsi mężczyźni :).

Gość gość
Dokładnie. To się tylko tak mówi, że miłość nie pyta o wiek.

Gość gość
Dlatego na młodszych lepiej nie zwracać uwagi, omijać szerokim łukiem, bo zawsze będziesz dla takich już tylko "starą rurą", "raszplą" itd. Po co się rozczarowywać niepotrzebnie i, gdzie się nie obrócisz, słuchać o sobie niewybrednych komentarzy? Także ryzyko zawodu miłosnego po rozpadzie takiego związku jest wysokie.

Gość gość
12.05 nie lubię starych facetów a moi rówieśnicy to już "zapuszczone staruchy" :P

Gość gość
spotkalam kiedy wymierzylam mu ostrzona na niego przez 20 lat kosę. jego ost grymasd twarzy bezcenny :)