Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boze , Rozenkowa pisze nowa ksiazke

Polecane posty

Gość gość

"wszystkie celebryty" teraz ksiazki pisza , swiat sie konczy :(

Gość gość
czy lewandsroska tez juz ksiazke napisala ? bo widzialam ostatnio tego sprzedawczyka roberta na billboardzie ,reklamowal coca cole...sprzedawczyk straszny, nienażarty , malo mu i malo tej kasy, żalosne

Gość gość
Niech pisze, przecież nie ma obowiązku zakupu tej książki, a jak ktoś głupi to kupi

Gość gość
Dokladnie. Idiotka trzeba byc zeby to kupowac.

Gość gość
Pogratulować tylko operatywności i szczęścia kolejnemu komuś, będącego nikim :) Dobrze zakonserwowaną panią pod 50-tkę, kłamiącą, że pod 40-tkę, znaną z tego, że jest znana. To jest dzisiejszy świat po prostu :) Jeśli ktoś jest w stanie kupić książkę Rozenek, to jego sprawa :)

Gość gość
A dokladnie. Kim ona jest ? Wiem ze ma 50lat ale nic wiecej.

Gość gość
Pisać jak widać każdy może, ja nie mogę uwierzyć, że ktoś to kupuje..

Gość gość
taki jest niestety świat . mam tego przykład obok siebie. sąsiadka wykształcenie podstawowe, doświadczenie zawodowe 6miesięcy własnej działalności w branży marketingowej-kompletne zero, klapa. Ale kłamać potrafi. obecnie robi przekręty i choć oficjalnie oboje z mężem bezrobotni to kasa się leje strumieniami.A ona chodzi i gada że ma dyrektorskie stanowisko! a ja w up pracuje i wiem ze jest zarejestrowana ale nie powiem o tym nikomu bo tak nie można.

Gość gość
Jak umie pisać, to niech pisze. W przeciwieństwie do Ciebie ona umie napisać poprawnie po polsku zdanie - Ty jak widać nie.

Gość gość
Rozenek jest znana z tego, ze była żoną aktora Rozenka (fajnego gościa zresztą), nazwisko sobie zostawiła bo to cwaniara i wiedziała, ze ze swoim panieńskim niczego nie osiągnie. Dzięki ex męzowi Rozenkowi poznała pare osob w mediach, po rozwodzie wciagnela się do tv, wymyslila (albo ktos jej pomogl) pprogram Perfekcyjna Pani Domu (swoją drogą wyreżyserowane badziewie tak jak inne durne programy dla debili typu Rolnik szuka żony, Projekt Lady), potem byl chyba taniec z gwiazdami, potem afera z datą urodzenia (znalezli nawet jej zdjecia ze studniówki, dziewczyna ktora chodziła z nią do klasy powiedziala ze to ona, ze to niemozliwe ze ma tylee lat ile mowi, bo przeciez razem mature zdawały, DODA się wypowiedziała że Rozenek pokazała paparazzi dowód kolekcjonerski :D który mozna kupic w internecie za 500 zl, dzieciaki go kupują zeby wódke legalnie kupować :D

Gość gość
Do tv wkrecila się jeszcze jako jego żona, po czym jak tylko trochę zaczęło być o niej głośno, to kopnela go w tylek- może to i lepiej, bo Rozenek wydaje się być faktycznie fajnym facetem

Gość gość
Ksiazki tych rozenkowych cichopkowych lewandowskich pisze ktos , oczywiscie jakis slaby pomysl i swoj belkot musza temu komus przedstawic ale napisac ubrac w slowa , to robi za nie ktos inny . Pisac kazdy moze ale jesli nie jestes znana z tego ze jestes znana to nikt ci tego nie wyda , nawet jesli masz pomysl i troche talentu

Gość gość
to prawda, jakiś anonimowy ktoś w wydawnictwie to pisze lub cały zespół za kasę, celebrytka coś tam nabazgrze, jakieś swoje durne puste przemyślenia (bo taka celebrytka innych nie ma), co by chciała by było w książce i już, głupki potem myślą że ich celebryta siedział po nocach i pisał książke bhaha trzeba mieć nie pokolei w głowie zeby kupowac ksiązki celebrytów, kogo to w ogole obchodzi co robili w dziecinstwie albo co ich cieszy a co smuci ?