Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1gość1

którego wybrać

Polecane posty

Gość gość1gość1

iść za głosem serca czy rozumu? mam dwóch kolegów: pierwszy, jeśli chodzi o charakter to pasuje mi idealnie, ale pod względem materialnym nie ma zupełnie nic, zarabia mało bo 1700 zł, nie ma żadnych oszczędności, nie ma prawa jazdy, całe życie w biedzie, rodzina rozbita, rodzice mają go gdzieś. Drugi natomiast jest zdecydowanie bardziej ogarnięty życiowo, lepsza praca, oszczędności, normalna rodzina i relacje z nią, prawo jazdy oczywiście też ma, fajny, dobrze się dogadujemy. No i teraz ktoś powie że jestem materialistką ale to nie jest prawdą, po prostu takie sprawy też są ważne. Rozum mówi mi jasno że lepszy jest ten drugi, ale jednak to moje głupie serce ciągnie to tego pierwszego. I co tu zrobić?

Gość Ja_Dyzio
obstawiam, że masz wulwodynie

Gość gość1gośc1
co robić?

Gość gość
W jakim wieku jeden i drugi?

Gość gość1gośc1
26 a drugi 27, ja mam 28. Więc obaj młodsi ode mnie ale to raczej nie gra żadnej roli.

Gość gość1gośc1
nikt mi nie pomoże ? :(

Gość gość
jeśli pójdziesz za głosem rozumu to zawsze będziesz tego żałować, zawsze będziesz myśleć co by było gdybyś jednak wybrała inaczej. Zmarnujesz sobie życie i tyle, i do końca nigdy nie będziesz szczęsliwa. Także lepiej posłuchać serca, żyć może skromniej ale szczęśliwie.