Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie! Czy kupiłem ładny pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość gość
Mam identyczny :)

Gość gość
Też rozmiar 0.41? I ucieszyłaś się ze go dostałas?

Gość gość
śliczny

Gość gość
Piękny mój rozmiar to 14 :)

Gość gość
Piękny!

Gość gość
ja pierdolę, 4 tysiące za pierścionek?

Gość gość
to prowo, nieudacznicy nie podniecajcie sie tak

Gość gość
Beznadziejne wzornictwo, 13 stron pierścionków i z tego wszystkiego może z 5 szt zasługuje na więcej uwagi.

Gość Ja_Dyzio
piękny 'kamyk' 0,41ct; SI/H , chyba jest certyfikat ? diamentów ubywa , złota przybywa , inwestycja w 'kamyk' bardzo trafiona pod warunkiem, że jest certyfikat ! coraz częściej widzę na Allegro oferty sprzedaży tego typu pierścionków z diamentem i historia pierścionków jest bardzo ciekawa, trochę się interesowałem tematem pierścionków zaręczynowych a są to historie prawdziwe i prawdziwi ludzie , aż dziwne, że do tej pory prasa kolorowa dla kobiet nie zainteresowała się tematem pierścionka zaręczynowego , czyli : jak to zrobił facet aby zarobić pieniądze na złoty pierścionek z dużym diamentem a znam kolesia, który po pracy zbierał puszki aluminiowe i butelki po piwie aby kupić dla swojej Ewusi kochanej pierścionek , wymyślił sobie aby był z białego złota , zbierał złom ze złota i odzyskiwał złoto ze starych procesorów i odzyskał 18 gram złota a złotnik dokonał 'cudu' i złoto odzyskał, wykonał formę , wykonał pierścionek z białego złota i dodał 'kamyk' 0,47 ct , kamyk otrzymał certyfikat , przywieziony z Syberii , kobieta otrzymała to 'cudo' na palec ale po dwóch tygodniach nie była wierna przyszłemu mężowi , On poszedł na tory pod Pendolino , Ona ten pierścionek wystawiła na Allegro za 300 PLN , jest kilka dni licytacji i chętnych brak, chyba kupię ten pierścionek za grosze , być może zapłacę 1000 PLN a wiem, że jest warty co najmniej 5000 PLN

Gość kara8572
ja bym pewnie za taki za maz nie poszla, ale kazdy ma inne wymagania...

Gość gość
mi się podoba autorze, lubie takie proste klasyczne pierścionki

Gość gość
Jest bardzo ładny, skromny, ale z klasą.

Gość gość
ladny ale drogi

Gość gość
Dla mnie nie. Zwyczajny, niczym nie wyróżniający się, co druga kobieta coś takiego nosi. Żółte złoto kojarzy mi się z tandetą.

Gość gość
Bardzo ładny, klasyczny, mam identyczny ale chyba z Apartu albo Yes.

Gość gość
Piękny :)

Gość Alajna
Jej cudo!! Takie klasyki są najśliczniejsze. Jeszcze z ich oferty mam wybranego faworyta p3203zb, polecam zobaczyć. Każdy ma swój gust, ale jest to klasyka klasyki, żółte złoto i 6 łapek, uwielbiam :) i nie będzie problemu z dopasowaniem obrączki.

Gość gość
Przepiękny, klasyczny. Marzy mi się taki na zaręczyny, choć wystarczyłby mi dużo tańszy, widziałam tego typu cuda mieszczące się w 2 tysiącach złotych, tylko próba niższa i kamień. Ale my z chłopakiem nie należymy do bogaczy, a jeśli ciebie stać to jak najbardziej trafiony wybór

Gość gość
baby to jednak materialistki są :o

Gość gość
20:00 Dlaczego nagle "baby to materialistki"? Jak dziad sobie kupuje samochod za cwierc banki, albo zegarek za pol, to nie jest materialista? Albo jak chce zeby jego dziewczyna/ zona miala zadbane i pofarbowane wlosy, ladny makijaz i paznokcie? Ludzie lubia piekno, a piekno czesto kosztuje.

Gość gość
Mam bardzo podobny ale z bialego zlota, tylko byl polowe tanszy, ale teraz wiem, ze jakbym wiedziala ze taki drogi kupi to bym nie pozwolila. To nie o pieniadze chodzi tylko symbol. Teraz pierscionek trzymam w szufladzie bo sie boje, ze zgubie a slub dopiero za rok.

Gość gość
Pierscionek bardzo ladny ale za drogi, jesli dziewczyna oczekuje zeby tyle kasy na nia wydac to pewnie materialistka ja bym takiej nie chcial I odradzal.

Gość mindofkarola
Bardzo ładny i klasyczny, moim zdaniem każdemu się spodoba. Ja dostałam bardzo podobny akurat od złotnika Jacka Sikorskiego od narzeczonego i uważam że to najpiękniejszy pierścionek na świecie.