Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moj partner jest toksyczny?

Polecane posty

Gość gość

Rozmawiamy o dzieciach, ale zastanawiam sie czy nie powinnismy sie rozstac. Partner bardzo czesto mowi mi, ze np. jestem gruba a mam lekko wystajacy brzuch. Gdy chce sie doksztalcac, to mowi, ze pewnie sobie nie poradze - zamiast powiedziec, ze bedzie ciezko i bede starala sobie dac rade. Caly czas mam wrazenie, ze ciagle robie cos zle i jak sam mowi, gdy przyjezdza jego rodzina nie mam prawa do bledu. Mimo, ze jego rodzice odnosza sie do mnie z niechecia i tego on jakos nie widzi. Dzis powiedzialam mu, ze jest toksyczny on na to wyszedl z mieszkania i sie nie odzywa. Czy to ze mna jest cos nie tak czy on przesadza?

Gość gość
Jest toksyczny i non stop Cie doluje.

Gość gość
Chyba jednak jest troche toksyczny. A zycie z takim to piekło.

Gość gość
Partner nie powinien ci mówić takich rzeczy,mógłby to napisać i wtedy by cię nie zabolało.A mówienie ma swoje granice Nie wiadomo czy jest toksyczny.Koniecznie pobierz próbkę jego kału i moczu,oddaj do laboratorium,niech zbadają na obecność toksycznych związków. Możesz też sprawdzić organoleptycznie i jeśli ci się pogorszy stan zdrowia,znaczy że jest toksyczny. Partner nie powinien ci mówić takich rzeczy,mógłby to napisać i wtedy by cię nie zabolało.A mówienie ma swoje granice Nie wiadomo czy jest toksyczny.Koniecznie pobierz próbkę jego kału i moczu,oddaj do laboratorium,niech zbadają na obecność toksycznych związków. Możesz też sprawdzić organoleptycznie i jeśli ci się pogorszy stan zdrowia,znaczy że jest toksyczny.

Gość gość
JEST TOKSYCZNY KOBIETO RZUC GO W CHOLERE!!

Gość gość
Moj nie jest wylewny w uczucia, ale czesto powtarza " jak to dobrze miec madra babe w domu", ostatnio prozaiczna sytuacja: z lodowki sie lalo, nie ma zbiornika na wode, wiec maz uznal ze trzeba rozkrecic i sprawdzic co tam sie dzieje, wlaczylam kompa powertowalam google i kazalam mu odetkac ,..yy tam ta taka dziurke... przestalo ciec, ale on jako samiec alfa by rozkrecil, bo po co czytac , jak mozna dzialac! Gdy zwracam uwage ze np jakas aktorka ma zgrabne nogi, to mimochodem puszcza komplement , ze ja ladniejsza... Chwali co gotuje i nie narzeka! Jednak jest mega nerwowy, wiec rozowo tez nie mam!

Gość gość
jego rodzina pewnie uważa że nie jesteś dobrą kobietą dla niego, on tego nie widzi. "Miłość to kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze" a on powinien ciebie wspierać żebyś miała oparcie, a jak jest? spycha ciebie w dół...

Gość gość
16:29 niestety czesto tak jest. Pozniej jest tak, ze przychodzi i jakby nic i chce sie przytulac (nie ze seks, ale przytulanie) wtedy ja glupieje. Pozniej chce abym go przepraszala.

Gość gość
Olej go! Jak juz tera wypomina ci brzuch, to co bedzie po ciazy, jak byc moze pojawia sie rozstepy, a cycki straca ksztalt?! Zaloze sie ze nie ma wiecej niz 25 lat, jest popristu zapatrzonym w red tube idealne ciala!

Gość gość
i pewnie sama nie masz siły żeby to zakończyć. nie wydaje ci się że on ciebie "wytresował"? żebyś mu tańczyła tak jak on zagra ?