Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was ma nerwicę ? jak sobie radzicie z atakami, bólami głowy, potliwością ?

Polecane posty

Gość gość

Ja od nerwicy mam często problemy żolądkowe, mowiac wprost często mam biegunkę, tzn nie latam co 5 minut ale np 3-4-5 razy dziennie do toalety, to jest męczące zwlaszcza w pracy lub poza domem gdy nagle mi sie chce...a nigdzie nie ma toalety i musze isc do toitoia albo prosci w sklepie czy gdzieś o wejscie do toalety dla pracowników :O Trzęsące się ręce...kolejny problem, kiedys zatrzymala mnie pplicja do rutynowej kontroli, mialam zly dzien na dodatek kontrola, podaje dowod, prawo jazdy itp a policjant się pyta czemu tak ręcę się pani trzęsą ? bylam cala spocona, pewnie pomyslal ze jestem pod wplywem narkotyków, dobrze ze mialam leki przy sobie i powiedzialam ze się lecze i czasem tak mam, dmuchać w balonik i tak musialam. Czasami mam pustkę w głowie, zdenerwuje sie i zaczynam się jąkać, słów mi brakuje, w banku czy na poczcie cos mowie i jąkam się, słów zapominam :( Przez telefon staram sie nie rozmawiac z obcymi :O

Gość gość
chodzę do poradni leczenia nerwic w ramach NFZ:)

Gość luissska
Tez tak mam... Od lat. Terapia nie pomogla