Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona mnie zdradza?

Polecane posty

Gość gość

Zadzwonilem do zony z pracy podczas przerwy.Akurat mialem przerwe w innych godzinach niz zazwyczaj.Odebrala i probujac normalnie rozmawiać slyszalem jak sapala.Ten oddech jest mi dobrze znany.Albo sie bzykala albo podjela jakis wysilek fizyczny ze az tak sapala.Jednak zapytalem ja czy cwiczyla to powiedziala ze nie ze robila obiad.A wiec?

Gość gość
Idiotą jesteś. Pogadaj z nią o swoich obawach i lękach. Posiedź z nią w domu, może potrzebuje pomocy przy obiedzie. Będzie może szczęśliwsza. Posiedź w domu, pobserwuj. Kiedy ma tą zadyszkę. Nie wymyślaj, najpierw bądź przy niej i zobacz czego potrzebuje. Nie oskarżaj. A jak na coś jeszcze wpadniesz, to podziel się z nami.

Gość gość
Ktos cos?

Gość gość
Kurcze ale ona nie ma takich zadyszek.Spedzamy ze soba duzo czasu.Takie zadyszki to ma tylko podczas seksu lub cwiczen.A ona mowila ze robila obiad :o

Gość gość
sprawdz jej telefon, smsy, laptop, konta na portalach spolecznosciowych. Skoro jest cos podejrzane, to miej sie na bacznosci, sama z siebie sie na pewno nie przyzna

Gość gość
Mam podejrzenia co do jednego typa.Powiedzmy ze to nasz przyjaciel.Siedzac wspolnie jest mila atmosfera jednak dla niej jest jakos przemily.Natomiast jak go spotkam gdzies przypadkowo to czuje dystans.Do telefonu i calej reszty mam dostep i nie zauważyłem niczego podejrzanego.On wysyla do niej smsy w ktorych sa dowc**y do czego sama sie przyznala.Widzialem je.Jednak do mnie wogole nie pisze.Zapytalem ja dlaczego tak jest to powiedziala ze nie wie.Nagle ni z tad ni z owad po dwoch tygodniach od pytania zaczal mi tez wysylac te kawaly.Nie jest to dziwne?

Gość gość
Wyrazi ktos swoja opinie? Pomoze ktos?