Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elfka51150

Czy mężczyzna jest w stanie wybaczyc zdrade jezeli podobno kocha nad zycie

Polecane posty

czesc. chciałabym podzielic się z wami moją historią. a mianowicie o zdradzie.. moj chlopak dowiedział sie o zdradzie przez osoby trzecie wiec nawet nie szukałam wymówek tylko sie przyznałam.. tyle ze jego zachowanie przeczy z tym co mówi.. mówi ze ciągle mnie kocha, a gdy się z nim spotkam robi wojny zamiast próbowac wierzyc w zmiane. Podkreślając fakt ze zdrada zdarzyła sie jednorazowo no i żałuje sie tego. Czym samym więcej by się to nie powtórzyło, ja wiem że cięzko mu z tym by teraz mi zaufac ale ja świata po za nim nie widze.. Zrobiłabym dla niego wszystko.

Gość gość
nie słuchaj co mówi, patrz co robi. widocznie nie kocha nad życie bo tak by się nie zachowywał

Gość _iftar_
A Ty go kochasz nad życie???

Gość gość
I z tej miłości go zdradziłaś?

Gość gość
Dowiedział się przez osoby 3? omg.. Trzeba mieć jaja żeby się przyznać, a i niestety, ale zdrada jest oznaką słabości. Na jego miejscu nie wybaczyłbym i nie dawałbym drugiej szansy, szkoda na to tracić i zdrowie i życie.

Gość gość
Miłość miłością ale ja się nie dziwię, że jest na ciebie wkur.....

Gość Ja_Dyzio
jeżeli byłaś na przystanku w Kętrzynie i zostałaś 1000 razy wybzykana to jesteś absolutnie wytłumaczona przed mężem, zrozumiały i tolerancyjny mąż wszystko zrozumie, że zostawiłaś małe dziecko na trzy doby i pojechałaś na ostre bzykanie na koncerty k . Kętrzyna

Gość gość
Zdradzony facet nie zapomina. Może kochać ale nie zapomni nigdy, nie licz na to. U moich pradziadków a były to czasy wojenne zdarzyła się zdrada chociaż nie byli wtedy jeszcze małżeństwem. Prababcię wojna rzuciła do Francji i tam się jej zdarzył "francuski epizod" jak my to w rodzinie nazywamy. Pradziadek w Polsce czekał na ukochaną, jak wróciła wzięli ślub i co się okazało? Że prababcia już nie była dziewicą. 60 lat kochającego się małżeństwa, a pradziadek po wódeczce zawsze prababci wymawiał ten "francuski epizod" i to że jak brali ślub nie była już panienką ;)