Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Dzień Dobry. Mam 16 lat i nie akceptuje swojego wyglądu. Zawsze byłam chuda, ale ostatnio przytyłam 10 kg. Gdy chodziłam do gimnazjum mało kiedy jadłam śniadanie. Jeżeli już coś zjadłam to o godzinie 6.10 a następny posiłek jadłam dopiero o 15.30. Tak odżywiałam się przez pół roku. Teraz cały czas tyje. Ważę 56 kg przy wzroście 1,63. Próbowałam odżywiać się inaczej, ale nie umiem. Bardzo jest mi z tym ciężko. Ktoś z zewnątrz może stwierdzić, że nie mam czym się przejmować, ale naprawdę mi to przeszkadza. Nie umiem się z niczego cieszyć. Często płaczę z tego powodu. Wiem, że to odbija się na moim zdrowiu psychicznym... Chcę zrzucić chociaż te 5 kg. Próbowałam już głodówek, ale później miałam napady obżarstwa. Jadłam 5 posiłków dziennie ( same owoce) przez 2 tygodnie, ale później nie wytrzymałam. Po prostu chce wszystko załatwić od razu.. wiem, że nie da się schudnąć w 1 dzień kilka kilogramów, ale ja oczywiście chcę zapoczątkować tą erę.Pomóżcie mi. PROSZĘ!

Gość gość
Głodówki - BŁĄD 5 zdrowych posiłków - PRAWIDŁOWO Wniosek masz dobry, bo wiesz że na schudnięcie trzeba czasu, a poddajesz się po 2 tygodniach. Musisz sobie zrobić inne założenie : od jutra jem 5 zdrowych posiłków dziennie, do tego ćwiczę, ruszam się, biegam, rower, pływanie itp. ALE!!! dopiero po miesiącu oczekuje efektów. Przez pierwszy miesiac się nie zrażam jak waga nie spada i bije po łapkach :d jak weźmie mnie na obżarstwo. Podstawa to silna wola.

Gość gość Marta
Moim zdaniem poczekaj do 18... na razie nadal się mimo wszystko rozwijasz... a jak już konieczenie chcesz coś zastosować, to nie kupuj żadnych tabletek z tasiemcami czy czegoś podobnego. Dieta, ale taka która cię nie zamorzy, do tego dużo ruchu, ewentualnie jakiś naturalny suplement, powiedzmy taki jak Foreverslim, ale żadnych robaczków glizd, tasiemców etc

Gość gość
no właśnie, żadnych tasiemców itp, bo to tylko szkodzi, może prowadzić do poważnej choroby!! mi bardzo pomogła jedna pani dietetyk, podała mi odpowiednią dietę i poleciła zdrowe zioła do picia. schudłam bez żadnego głodowania, i teraz mogę patrzeć na siebie w lustrze z zadowoleniem...a kiedyś wyglądałam okropnie, ważyłam dużo ponad normę, aż wstyd mi o tym pisać....mieszkam w Niemczech na stałe, ale na skypie ze mną rozmawiała. ważne, żeby nie robić nic nie rozsądnie, lepiej jak cię prowadzi ktoś, kto ma wiedzę w tym temacie i nie zrobi ci krzywdy. głodówki też nie można robić samemu bez przygotowania odpowiedniego... możesz znaleźć tą panią w necie, wpisz iOdchudzanie, to znajdziesz...nie załamuj się, na pewno uda ci się schudnąć, głowa do góry :)

Gość gość
Ja gdyby nie tabletki Foreverslim pewnie nadal męczyłabym się na diecie i może bym chudła ale na pewno nie tyle i nie tak szybko.A dzięki temu że brałam te tabletki cały proces odchudzania był o dużo łatwiejszy.

Gość gość
Z  tabletkami Slimunox, dietą i ćwiczeniami w trzy miesiące schudłam 12 kg co jest dla mnie spełnienie marzeń. Czułam się okropnie w moim spoconym ciele a teraz? Po pierwsze to dieta, ani ten cały proces odchudzania nie był dla mnie męką, dlatego właśnie, że brałam sobie tabletki . Super dieta i super się czuję, polecam każdej która ma jakieś kompleksy tak jak ja miałam

Gość gość Mariola
Gdybyś miała z 18 to skierowałabym Cię na stronę swiatzdrowiaiurody.pl Nie mniej w tym wieku, to moim zdaniem pozostaje ci sama dieta i  ćwiczenia

Gość gość
Może razem zaczniemy się odchudzać?

Gość Gość ParafiAnka
Może ktoś chce razem ze mną się zdrowo odchudzać? Wiem że tak się da. Potrzeba wytrwałości i motywacji. Najwięcej ważyłam około 106 kg i zeszłam do około 86 kg. Po jakimś czasie miałam operację na przepuklinę pepkową i nie mogłam się przemęczać i ćwiczyć (przez co się zaniedbałam) i waga teraz sięga około 92 kg (muszę się zważyć ;) Jesli ktoś jest chętny to zapraszam. Mój e-mail: ania_1985.85@o2.pl w tytule proszę podać slowo ParafiAnka :)

Gość gość
Ja przy wyborze tabletek kierowałam się opinią internautów.Z całej gamy tabletek również wybrałam Foreverslim.U mnie po miesiącu stosowania waga pokazała 5 kg teraz mija drugi miesiąc i łącznie schudłam już 9 kg.Wyboru chyba dokonałam dobrego.

Gość gość
Ja przez długie lata nie mogłam schudnąć , niby jadła 5 razy w ciągu dnia ale nie umiałam zbilansować tych dań....Zapisałam się z ciekawości do dietetyka w www.awimed.pl i Pani dietetyk rozpisała mi dietę i nareszcie waga spada jak trzeba.

Gość gość
Ja też stosowałam Foreverslim. Jak dla mnie to okazało się to idealnym rozwiązaniem.Efekt końcowy, to 13 kg mniej w 3 miesiące