Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ide z facetem do lozka bo

Polecane posty

Gość gość

moj brzuch po dwoch ciazach jak sie nachyle jest jakis luzny. Skory jakby za duzo. A najbardziej lubie ja i on od tylu. Szkoda mi jest tej relacji,ale ciezko sie przelamac. Ktoras miala podobnie?

Gość gość
a co ty suka jesteś aby ciebie od tyłu pieprzył

Gość gość
Przecież jak facet jest od tyłu to nie widzi twojego brzucha tylko inną część ciała

Gość gość
To połóż się na brzuchu a on niech wchodzi od tyłu i będzie Ok. Ewentualnie możesz leżeć na boku z lekko podwiniętą nogą w kolanie.

Gość gość
No siostra mowi nawet ze przesadzam, ale tak to jest jak sie ktos bardzo podoba to chce sie byc idealnym:) dzieki za odp

Gość gość
przesadzasz , moj brzuch po 2 ciazach tez nie jest idealny i jak sie nachyle to wisi , jak bym byla otyla to pewniw nie byloby tego problemu a jestem szczupla i brzuch wisi , zaopatrzylam sie w fajna bielizne i jest git :)

Gość gość
Mi tam nic nie wisi, a nawet jak wisi to jak sie komu nie podoba to jego klopot! Albo akceptujesz to co widzisz, albo wara!

Gość gość
No niby tak, ale po tym jak mnie maz traktowal (bil,krzyczal,mnie glownie...choc dzieci tez zlo kkonieczne) postanowilam zawalczyc o spokoj no i tak sie stalo ze poznalam kogos pare miesiecy temu:) chcialabym byc ladniejsza, cwicze pije duzo wody i w ogole, ale ta skora juz taka bedzie chyba... no macie racje. On nie narzeka tylko ja w sumie:) moze przesadzam.

Gość gość
Wiesz co ci powiem, ale tak po cichu, by sie nikt nie dowiedzial... :D Mezczyzni nie zwracaja uwagi na takie detale , no chyba ze burak! Wrecz przeciwnie wkurza ich jak kobieta narzeka na rozstepy po ciazy, ja mam masakryczne i czesto slyszalam ze podziwia mnie i gratuluje, ze od tak sie nimi obnosze i nie traktuje jako niewiadomo jaka wade! Narzekali na zony, ze do znudzenia jecza o niedoskonalosciach! Ja od tak wstawilam na jakims profilu zdjecia z plazy...

Gość gość
dokładnie tak,facet widzi całe części ciała,a nie ich fragmenty. Podziwia nogi,biust ,piękną buzię,włosy,itd i to mu wystarczy.Nie ocenia w takich kategoriach jak kobieta,nie analizuje drobiazgów i nie wyciąga na ich podstawie ogólnego wniosku.

Gość gość
No to brzucha jej podziwiac nie bedzie :D