Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Objadłam się dziś paskudnie i teraz nie chcę iść spać ale ćwiczyć

Polecane posty

Gość gość

a mąż mi mówi, że od jednego razu nei przytyję i nie mam ćwiczyć o północy :O woła mnie bym szła spać ale ja nie mogę bo jeszcze godzinę temu, że to tak ujme, mieliłam mordą niczym krowa na łące :( zjadłam dużo... rano 2 bułki żytnie, jedna z maslem orzechowym i domowym dżemem wiśniowym, druga z sałatą, szynką i pomidorem, do teho kawa z cukrem i mlekiem. potem sporo czarnych porzeczek. potem gotując podjadalam sobie rodzynki i migdały... obiad to kotlety z piersi indyka, fasolka szparagowa mlode ziemniaczki z maslem i koperkiem. kompot agrestowy mocno słodzony. deser ... lody, chyba z 300 ml zjadłam, pistacjowe i miętowe... potem jeszcze nektarynki dwie, i gorzka czekolada 1/4 tabliczki :( kolacja o 21szej kanapka mała z serem... i godiznę temu kilka krakersów :( nie jestem gruba, ale łatwo tyję, zwłaszcza że mam jeszcze tak 2-3 pociążowe kg do zrucenia (urodzilam w kwietniu i ważę teraz 58 kg a mam tylko 166 wzrostu). kręcę hula hop 30 minut co drugi wieczor i czasem idę na siłownię ale to max 3 razy w miesiącu ... :/ :( :( :O

Gość gość
no to nie wiem ,może zjedz coś to się odstresujesz