Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tutaj jacyś introwertycy?

Polecane posty

Gość gość

Bo mam pare pytań

Gość gość
Ja jestem.Kto pyta i o co chodzi? ;)

Gość gość
Nie ma

Gość gość
ja jestem mogę odpowiedzieć na kilka pytań, słucham

Gość gość
Nie ma

Gość gość
A jestescie melancholikami czy flegmatykami?

Gość gość
melancholik

Gość gość
Ja chyba polaczeniem obydwoch :O

Gość gość
Opowiedz mi tak szczerze o sobie:) z zaletami i wadami.Chciałabym Was lepiej poznać a się nie da bo zwykle nas nasladujecie :P przynajmniej ja mam takie odczucie. Ekstrawertyczka (sangwinik:D)

Gość gość
Ja też melancholiczka

Gość gość
fajny charakter gdyby nie krytykowanie każdego i pesymizm a no i fochy. :p wiecie że macie w sobie potencjał geniusza ?

Gość gość
wiemy

Gość gość
wszystko wam się miesza,introwertyk może być bardzo wysportowany szybki i lubiący ruch :/ po prostu nie będzie pitolić na przerwie w zajęciach o d***e marynie

Gość gość
Ja jestem introwertykiem i mam to gdzieś. Jak widzę debilne zachowania ekstrawertyków to się czuję jak w zoo...

Gość gość
Introwertycy prawie nigdy nie są sportowcami, tacy jak my nie lubią rywalizacji, ruchu. Ja jestem trochę melancholiczka i flegmatyczne, fakt mam fochy, zmienne humory, nie śmieszą mnie głupoty tylko inteligentne żarty, na polskich komediach chce mi się krzyczeć że złości, polskie kabarety to żenada. Jestem perfekcjonistką, krytykuje siebie i innych, nie lubię być w większym gronie, max 1-2 bliskie osoby

no jasne, cała zgraja :D xxx Introwertycy prawie nigdy nie są sportowcami, tacy jak my nie lubią rywalizacji, ruchu. x większej pierdoły nie czytałam ostatnimi czasy :classic_cool:

Ja jestem introwertykiem i mam to gdzieś. Jak widzę debilne zachowania ekstrawertyków to się czuję jak w zoo... x witaj w klubie :classic_cool:

Gość gość
Ja tez raczej introwertyk, ale z cechami ekstrawertyka. Kocham spokoj, lubie cisze, od czasu do czasu potrzebuje pobyc sama ze soba. Nie znosze jak ktos natretnie mnie zaczepia, zagaduje. Lubie miec swoja przestrzen. Potrafie sie dobrze bawic, ale w gronie bliskich mi ludzi. Unikam zatloczonych miejsc :) ach, i lubie sport, mam w sobie na ogol duzo energii :) i nie jestem pesymistka :)

Gość gość
Podpisuje się pod tymi wpisami Dodam od siebie że nie lubię rozmawiać o przysłowiowej pogodzie , uciekam od nudnych ludzi ale kiedy spotkam kogoś nad wyraz elokelwentnego..ja czuje że żyje! Dlatego częściej siedzę w domu nawet sama ( lubię) czytam , słucham muzyki , rozmyślam. Na szczęście mam partnera który przewyższa inteligencją każda osobę która znam :) nigdy się z nim nie nudzę, mamy tematy do rozmów. Chyba każdy introwertyk lubi rozmawiać, nie mylić z " gadaniem ". Introwertyk - melancholik, kobieta :)

Gość gość
takih ludzi jak piszecie jest 3/4 w kraju i się nie afiszują..

Gość gość
Ja jestem. Ogolnie ludzie mnie mecza. Nie cierpie jak ktos zawraca mu d**e swoimi problemami ja tego nie robie tylko sama je rozwiazauje. Ogolnie nie lubie ludzi wole zwierzęta. Ludzie to egoiscie mysla tylko o swojej d***e i jakie miec korzysci ze znjamosci ze mna.

Gość gość
3/4 ludzi w tym kraju to ludzie płytcy i nieciekawi,zazwyczaj bez zainteresowań o ciasnych umysłach

Gość gość
11:07 to ich trzymaj na dystans a przyjaznij sie z tymi bezinteresownymi i samodzielnymi

Gość gość
Też taka jestem. Męczą mnie tłumy, spotkania w dużym gronie i rozmowy o byle czym. Ja właśnie trzymam ludzi na dystans, bo nie raz zawiodłam się na pseudoprzyjaźniach i pseudoznajomościach. Otoczam się małym gronem zaufanych i bezinteresownych osób, plus moją własną małą rodzinką.