Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy. 17 letnia córka w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Pomocy. 17 letnia córka w ciąży

Gość gość
Dobry wiek na rodzenie. Lepiej niż rodzące 40-letnie baby, które powinny być babciami.

Gość gość
Jakiej pomocy? Będziesz babcią. Urodzi przed 18-tką czy po?

Gość gość
Chwilę przed 18 urodzinami . Pomału przyzwyczajamy się do sytuacji. Ale wiem że będzie ciężko. Chciałabym żeby skończyła szkołę. Ja sama pracuje zawodowo i nie mogę sobie pozwolić na dłuższą nieobecność w pracy. Mam jeszcze młodszego syna.

Gość gość
Jaka aborcja lol? Ja mialam 16 jak urodzilam teraz mam 21 i to byl wg mnie najlepszy wybor, ze urodzilam. Ja do szkoly mała do zlobka i nie bylo problemu np. we wakacje kto zostanie z dzieckiem. Dziecko swietnie sie rozwija, wszedzie razem jezdzimy i przynajmniej jak bedzie juz starsza ja nadal bede młoda:D:D

Też uważam, że to nie koniec świata. Bo jak dziecko podrośnie i zacznie być bardziej samodzielne to bez problemu może iść do pracy, kończyć szkołę. Moim zdaniem traci się wiele siedząc latami na studiach skoro i tak ani pracy w zawodzie ani nawet wiedzy o tym zawodzie. Bo studia swoje, a rynek pracy swoje. Lepiej już iść na studia jak się ma już jakąś pracę i w tym kierunku chce się człowiek rozwijać.

Gość geduld
Gratuluje bedziesz babcia i bedziesz "to" kochala. Najlepsze co cie moglo w zyciu spotkac.

Gość gość
K******o sie szerzy ........... pffff

Gość gość
Nawet przez myśl mi nie przyszła aborcja i mam nadzieję że mojej córce również. Owszem martwię się czy damy radę, ale też bardzo się cieszę. Ojciec dziecka jest w porządku, ma 21 lat. Ale oni jeszcze tacy młodzi...

Jak to mówią: Masz syna - pilnujesz syna. Masz córkę pilnujesz całego osiedla. W jakim wieku Pani ją urodziła?

Gość gośgoscć
Zadnej aborcji rozumiecie badziesz babcia a teoja curka bedzie miaka dziecko powinnas sie cieszyc i placz wszystko bedzie dobrze zobaczysz Mezczyzna.

Gość gość
No i dobrze, dziecko będzie miało młoda mamę i wszystkie inne dzieci w podstawówce będą mu zazdrościć tak młodej mamy :)

Gość gość
Dziecko będzie kończyć podstawówkę a mama będzie miała dopiero 33 lata :)

Gość gośćgosc
Moglas pilnowac curki jezeli mialas watpliwosci teraz musicie sobie jakos poradzic wszystko bedzie dobrze zobaczycie urodzi i dalej czas szybko biegnie. Zobaczycz . pamietaj cie placz niczego nie rozwiaze musicie byc silme ok Mlody Mezczyzna

Gość gośćgosc
Moglas pilnowac curki przeciez mialas dziecko swoja curke wiesz jak to jest jestes kobieta i matka wies, ze chlopaki leca zeby zaliczyc dziewczyny duzo o tym pisze w internecie. Nie mowie ze chlopak polecial na nia nie wiem jak bylo taki przyklad . sory nie obraz sie M