Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od zawsze poswiecalam sie dla dzieci i to byl wielki blad

Polecane posty

Gość gość
a ja chodziłam na okretke w jednych jeansach i 2 bluzkach + jedene i te same buty od kilku sezonow. & Sama sobie zgotowałaś ten los.

Gość gość
13,13 a ty myślisz, ze ja pracując na pol etatu ( godziny kiedy dzieci były w szkole) co robiłam jak nie rozmawiałam , wspierałam, opiekowałam się itd. nie było tylko pilowania w lekcjach żeby się uczyly.

Gość gość
AUTORKO,tutaj współczucia nie dostaniesz,albo cię wyśmieją albo cię obwinią. Natomiast ja cię rozumiem doskonale,wiem co czujesz.Nie będę się rozpisywać by nie dawać pożywki dla tych tutaj ćwierćinteligentów. Nie przejmuj się się,niech idą za tatusiem,zobaczysz co z nich wyrośnie ale ty nie będziesz przynajmniej temu winna.Gdyby mi się czas cofnął byłabym egoistką do bólu,nie warto poświęcać się dzieciom.one nigdy nie docenią twojej ciężkiej pracy i miłości którą im dałaś.Tatuś wystarczy jak da kasę i luzik,tylko nie wie z czym może się zderzyć,obym nie miała racji,przecież to twoje dzieci nadal je kochasz.Gdybyśmy miały do siebie maile :) byłoby o czym pogadać.

Gość gość
O kurcze wspolczuje :/ Juz pomijam zranione uczucia. Ale potrojne alimenty to masakra :( :O

Gość gość
gość 20.55 Gdyby mi się czas cofnął byłabym egoistką do bólu,nie warto poświęcać się dzieciom.one nigdy nie docenią twojej ciężkiej pracy Uważam podobnie jak Ty. Też nie będę tu rozpisywała się, ale dopiero po latach trudu wychowania okazuje się, że wszystko na marne. Zostaje tylko ból i żal.

Gość gość
gość wczoraj W moim przypadku nie tylko ból i żal,przypłaciłam zdrowiem i nie wiem czy z tego wyjdę obronną ręką,a tak szczerze:( to chyba mi już nawet nie zależy.Wokół same perfidne roszczeniowe, kłamliwe hieny .

Gość gość
21.56 na miejscu waszych dzieci unikałabym kontaktu z wami, jesteście takie negatywne zrzędzące niespelnione stare baby

Gość gość
gość dziś Pisałam o bólu i żalu, nie wspomniałam o zdrowiu, a ono także zawiodło i to bardzo poważnie. Powód - silny stres.

Gość gość
16:50 Widzisz,sama się gubisz w temacie,bo ja jeszcze stara nie jestem ale z ty z pewnością głupia i prosta do bólu. Zobaczysz kłąku jak będziesz mieć nastoletnie dzieci, jakie to niebywałe szczęście,tu pyskujesz a pozniej tobie będą pyskować i za uszami mówić ty stara ruro bo tak ich wychowasz jaką sama jesteś.