Gość gość Napisano Sierpień 7, 2017 Witam, Piszę tutaj ponieważ zaniepokoiło mnie zachowanie mojego psa. Jest to 3 miesięczna suczka owczarka niemieckiego. Dzisiaj rano załatwiła się tak jak zawsze ale jakieś 15 minut później zwymiotowała kałem. (A przynajmniej tak nam sie wydaje ). Od czasu do czasu słychać jak "przelewa" jej się w brzuchu. Jest trochę osłabiona i czasem popiskuje ( co zazwyczaj zdarza się tylko kiedy musi na chwilkę zostać sama i czeka na nas, ale nie zdarzyło się jeszcze by popiskiwala kiedy z nią jestesmy). Wczoraj jeszcze miała biegunkę. Ma ochotę na zabawę i pije wodę ( gorzej z jedzeniem bo odkąd zwymiotowała nie chce jeść i dużo spała ) Po obudzeniu chyba poczuła się trochę lepiej ale jeszcze boli ja brzuch. Czy ktoś może wie co się z nią dzieje? Czy powinniśmy jechać do weterynarza? Narazie jeszcze nie dzwoniliśmy ale bardzo się o nią martwię. Ps. Trzy dni temu dostała szczepionke na którą zareagowała alergicznie wiec podali jej kroplówkę, a potem wszystko było dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach