Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew

wstydziłbym sie zyć w tej wsi ale wstyd :D

Polecane posty

Kłótnia na wsi o polną drogę - ŚMIESZNE - PRZYPIERDO ... - YouTube Film dla zapytania kłótnia na wsi youtube ▶ 3:41 https://www.youtube.com/watch?v=RGUuMwyWdho 17 mar 2010 - Przesłany przez: janoxik Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently ...

Gość gość
ale wiemy mateuszu że mieszkasz na wsi i jesteś przygłupim wsiokiem

hehe:D

13:47 jestem przygłupim wsiokiem tak ??? co tylko dlatego że mieszkam na wsi idioto co tylko dlatego że mieszkam na wsi jestem gorszy od ludzi z miasta tak niby w czym podaj powody czemu ty tak nienawidzisz wsi i ludzi ze wsi ??? pisałem że wstydziłbym sie żyć na TEJ wsi "TEJ" widocznej na filmiku ja sie nie zachowuje jak te prymitywy na tym filmiku ile razy mam to powtarzać

Gość gość
jesteś przygłupi bo jesteś opóźniony. I miejsce zamieszkania nie ma tu nic do rzeczy

Gość Miasto Namysłów opolskie
13:51 jestem opóźniony tak i jestem głupi tak ? a ty co psychiatrą jesteś psychologiem spójrz lepiej na siebie jakim prawem ty mnie oceniasz skoro głupku nie znasz mnie niby w czym jestem idiotą i w czym jestem gorszy ???co ???

pisałeś też że jestem czubkiem przychlastem itd tylko dlatego ze lecze sie z depresji u psychiatry ps zrozum że nawet ty na chorobe psychiczną możesz głupku zachorować nawet na depresje i co też nazwiesz siebie czubem ??? nie jestem niebezpieczny nie mam jest bo lepiej wiem co gardzisz mną tylko ze sie lecze ??? miliony ludzi sie leczy i ma różne problemy i zachorować moze każdy nawet ty

up