Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy u was w rodzinie kobiety sa takie pazerne na pieniadze?

Polecane posty

Gość gość

ciagle im mało i mało;o wiecznie źle

Gość gość
Moja szwagierka taka jest, masakra robi z siebie dziwke juz.. Potrafi rzucić komentarz ze ona to nie wie czy będzie ze swoim obecnym bo malo zarabia, jej byly byl fajniejszy bo więcej zarabial. No jak można cos takiego przy ludziach powiedzieć? Nawet jeśli tak mysli to jak jej nie wstyd tak gadać. U mnie w rodzinie różnie, raczej wszyscy w standardowyc warunkach finansowych żyją i nie narzekają szczególnie, poza jedna ciocia ktora ma najwięcej a najbardziej narzeka

Gość gość
Mnie to najbardziej drażni jak ludzie wydawaja pieniądze na prawo i lewo, w sensie wakacje 3x w roku plus ze trzy weekendy w spa, non stop nowe ubrania markowe, drogi kosmetyki, bary, dyskoteki, imprezy, a wiecznie narzekają ze nie maja pieniędzy ( zona mojego chrzestnego powiedziala ze nie wiadomo czy przyjdą na nasze wesele bo nie maja pieniędzy ) ale wlasnie zarezerwowali kolejne wczasy. Niektórzy w ogóle wstydu nie mają, niech nie przychodzą ale te ich teksty.. Na wesele przyszli-to byli dwa lata temu, ale po co tak gadać.

Gość gość
To znaczy, ze maja w d***e jakies wesele bo ten wydatek woleliby przeznaczyc na wczasy i wcale im sie nie dziwię

Gość gość
Ja też,wesele ro za droga impreza w pieownaniy do jej jakosci,tez,wole kase zamiast na,czyjes wesele,wydac na to co mi sie pidoba,albo pohechac tam gdzie chce.

Gość gość
a ja mam sąsiadkę, ciągle płacze, ze nie ma na życie ale na nowe ciuchy ma

Gość gość
Za kasę wydaną na wesele mam 2 albo i 3 ekstra weekendowe wyjazdy. A wesele, to z reguły koszmarna impreza, na którą chodzi się z poczucia obowiązku. Może nietaktowne powiedzieć, to głośno, ale wszyscy tak myślą

Gość gość
Teraz za duzo młodzi sobie żądają na prezent slubny,potem tylko obliczaja czy im sie wesele zwrocilo. Ciesze sie ze u mnie w rodzinie nie szykuje sie na razie zadne wesele,za taka kase wole sobie gdzies pojechac.

Gość gość
Moje szwagier ki takie są tylko kasa i kasa kto na więcej kto mniej. Zresztą teściowa tez jest taka .

Gość gość
tez nie znosze wesel. Ostatnio byłam na takim, ze nie było co zjeść, siedzieliśmy glodni na stole była tylko woda mineralna i sok :O a 1500zl poszlo. Panstwo młodzi tez w zaproszeniu wierszyk żeby kase dawac a nie prezenty :O zenada. Powiedzialm sobie ze ide tylko do najbliższej rodziny a reszte mam w d***e.

Gość gość
Jak tak to byc chrzestnym każdy chce, a później sie dupa wykręcają jak potrzeba w czymś pomoc czy chociażby uczestniczyć w sakramentach.. Żenada

Gość gość
Ta jasne, w d***e mam chrzty wesela i inne komunie.