Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy wspólokator nie szanuje prywatności

Polecane posty

Gość gość

Witam, ma następujący problem. Wynajmuję pokój z balkonem gdzie balkon jest taki długi, że sięga do okna współlokatora. Ten uważa, że bez problemu może na niego wchodzić przez okno bez pytania się mnie o zdanie. Nie mam ochoty zastanawiać się czy ktoś czasami nie chodzi mi na balkonie. Próbowałem spokojnie porozmawiać to dowiedziałem się, że jestem samolubem mam się ogarnąć i on nie widzi w tym nic złego. Pomocy!!!

Gość gość
No to sie odgrodz czyms.

Gość gość
Zawieś sobie zasłony w oknie. Nie rozumiem - chcesz zabronić mu wychodzenia na balkon - bo co? Balkon jest częścią wspólną, księżniczko. Nie życzysz sobie ludzi? Trzeba było kawalerkę wynająć.

Gość gość
Dlaczego ma niekorzystanie tez z balkonu, skoro jest taki duży? Przeciez do pokoju ci nie wchodzi. Co innego, gdyby wchodził na balkon, włażąca na niego przez twoj pokoj:/ warto zapytac właściciela, zeby zrobil ogrodzenie, skoro balkon spokojnie starczy kazdy dla osoby z pokoju obok.

Gość gość
Ale tam nie ma czego grodzić jego okno jest na samym końcu zdecydowana większość jest na mojej stronie.

Gość gość
No to wstaw jakąś płytę OSB czy jakąś dykte na końcu czy też na początku balkonu żeby nie mógł na niego wleźć od siebie z okna. Przecież coś się da zrobić, trzeba tylko łbem ruszyć!