Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dobra z innych przedmiotów ale nie umiem zdać matury z matmy

Polecane posty

Gość gość

Jestem załamana z innych przedmiotów miałam bardzo dobre wyniki a matmy nie umiem zdać już 3 raz :( poprpstu nie wchodzi mi do głowy wcale :(

Gość gość
Seks analny pomaga na wyniki z matmy, chcesz moge cie zapłodnic w pupkę:*

Gość gość
Koniecznie korepetycje u dobrego nauczyciela. Moja siostra była lepsza ode mnie (mnie na szczęście matura z matmy nie objęła), a i tak chodziła w 3 klasie na korki. I zdała z niezłym wynikiem - w granicach 50/60%. Ja sama miałam korki w czasach szkolnych i była znaczna poprawa.

Gość gość
A jak wygląda u was sprawa z nauczycielem w szkole? U mnie, przed maturą nauczycielka robiła dodatkowe lekcje, powtarzała cały materiał itp. Efekt? Nie zdał jeden koleś, ale to na własne życzenie. I rok później poprawił.

Gość gość
16:42 Jak mozna zaplodnic kogos przez tylek,debilu?

Gość gość
Czasem jest tak, że trzeba ogarnąć materiał gimnazjalny (jeśli nie ten z podstawówki), by zdać. Niestety, ale jakiekolwiek braki na matmie wychodzą najbardziej.

Gość gość
Właśnie, na jaki poziom oceniasz swoją wiedzę? Jeśli nie wiesz... rozwiąż przykładowy egzamin gimnazjalny (lub niżej). Obstawiam, że masz problem z zupełnie podstawowymi rzeczami. Jeśli je ogarniesz i do tego opanujesz materiał ze szkoły średniej, jest dla Ciebie szansa.

Gość gość
gość dziś nie zrozumiales przenosni pajacu od rydzyka

Gość gość
(16:56) Nie jestem od zadnego Rydzyka,tluku.Ale coz...Jaki prymityw takie i jego "przenosnie".I zmien profesje na wrozke skoro tak doskonale wiesz wszystko o innych.Zalosny jestes.

Gość gość
To ja autorka mam dość ciężka chorobę więc miałam nauczanie indywidualne w ostatniej klasie , maturę zdalam ładnie , ale ciągle nie mogę zdać matematyki , choć matematyka na indywidualnych zajęciach była jak korki :(

Gość gość
A ładną masz pupę i szczupła jestes? Anal nie jest bolesny :*

Gość gość
Moich rodziców nie stać na korki :( myślałam żeby iść do pracy i zarobić sobie sama na nie :(

Gość gość
Na pocieszenie moge powiedziec ci,ze ja tez nigdy nie bylam orlem z matematyki,matma raczej ciezko wchodzila mi do glowy,ale znalazlam w koncu naprawde dobrego korepetytora i zdalam mature z tej najwiekszej bolaczki.:-)

Gość gość
Moge cie poduczyc z matmy w zamian za seks analny. To bedzie nasza tajemnica

Gość gość
Ale w tym roku w takim razie też nie zdam :(

Gość gość
Kurcze, to na indywidualnych powinno być Ci łatwiej. Może kiepski nauczyciel? A jak z tym poziomem? Bo miałam koleżankę, która serio nieźle ogarniała materiał, a matmę oblała. Powód był taki, że chociaż umiała rozwiązywać równania, podstawiać do dobrego wzoru itp, to miała problemy np z kolejnością działań, a ułamki to była w ogóle czarna magia. Może tu leży Twój problem?

Gość gość
Spokojnie, nie teraz to za rok. Stety niestety, matura w naszych czasach niewiele znaczy. Ale fajnie mieć zdaną ;)

Gość gość
Ja sobie dawalam jako tako radę na matmie miałam 2-3 ale jak zobaczyłam zadania na maturze to aż mnie scisnelo :( zupełnie co innego walkowalismy :(

Gość gość
Mnie sie wydaje,ze nauka w wiekszej mierze zalezy od nauczyciela i w sposobie przekazania tej wiedzy.Sa tacy nauczyciele,ktorych za nic nie jestes w stanie zrozumiec,a znajdzie sie tez i taki,ktory skutecznie bedzie potrafil podejsc do ciebie i przekazac ci niezbedna wiedze.

Gość gość
Nie no nauczycielce nie mam nic do zarzucenia :( bardziej chodzi o to ze jestem tepa z matmy ale mocna z języków obcych np , u mnie matma to zawsze była kula u nogi :( poprpstu chce mieć maturę dla spokoju ducha i dla spokojnej głowy :(

Gość gość
gość 17.06 Zgadzam się w całej rozciągłości. U mnie w szkole była świetna nauczycielka, taka z podejściem, cierpliwością - anioł, nie kobieta ;) Natomiast u tej koleżanki... mówiła mi kiedyś, że wszyscy mieli wręcz jakieś stany chorobowe przed zajęciami. O tamtej pani sporo legend słyszałam :p

Gość gość
(17:12) W liceum mialam wychowawczynie matematyczke i nic nie bylam w stanie ogarnac po jej lekcjach.Znalazlam wreszcie dobrego korepetytora,ktory tak potrafil przekazac mi wiedze i rozjasnic wszystko w glowie az w koncu stwierdzilam,ze to wcale nie jest takie trudne.:-)

Gość gość
Akurat bycie "tępym z matmy", Autorko, bardzo często (jeśli nie zawsze) jest spowodowane brakami w podstawach. Paradoksalnie, możesz rozumieć o co chodzi, ale nigdy nie wyjdzie Ci dobry wynik, bo zawalisz na czymś prostym. I nie stresuj się egzaminem! Nie warto. Ja na maturę poszłam na zupełnym luzie i dzięki temu zdałam ;)

Gość gość
17:12 miałam taka matematyce, tez mieliśmy stany chorobowe, to w gimnazjum.

Gość gość
(17.15) Ja tak miałam z fizyką :D ale w końcu nauczyłam się sama. Na lekcjach, nie umiałam nawet nic po tej kobiecie powtórzyć :D

Gość gość
Autorko, skoro nauczycielka była ok, to moze spróbuj sie z nia skontaktować? Powiedz co i jak, moze będziesz mogła liczyć na jej pomoc za jakaś niewielka opłata?

Gość gość
Ja już miałam korki ale nawet nauczycielka z resztą bardzo dobra się zalamala i powiedziała żebym się zbadala na dyskalkulie bo to nie możliwe ze z innych przedmiotów umiem a z matma jak grochem o ścianę , ona aż się czerwona robiła jak widziała jakie babole robiłam :(

Gość gość
Jest jeszcze opcja, że wszystkiemu winne są nerwy. Ja miałam tak na prawie jazdy. Dwa pierwsze praktyczne oblałam, na trzecim zdałam. A szłam praktycznie bez nadziei. Byłam mile zaskoczona, bo pan egzaminator zaczął od opowiedzenia kawału i w ogóle był bardzo wyluzowany, robił dobrą atmosferę. Zdałam nie robiąc błędów :D Jeśli masz problem z nerwami, to może jakaś melisa przed egzaminem? Albo jakieś leki, które nie wpływają na koncentrację (ale to już musi doradzić lekarz).

Gość gość
W sumie to mam fobie społeczna i depresję :( ale np angielski zdalam na 95 % a matme na 14 ostatnio :(

Gość gość
No, ale skoro robisz babole to może... Umiesz rozwiązać to zadanie? Bez kalkulatora, oczywiście ;) 3 + 4 x 8= ...? Powiedz sobie uczciwie. Ja rozumiem, że to jest podstawa podstaw i niematuralne liczby, ale po takim prostym przykładzie, można się dużo o sobie dowiedzieć.