Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak działa ten lek

Polecane posty

Gość gość

Cześć Mam zaparcie od tygodnia i dzisiaj byłam w aptece i aptekarka jak usłyszała ile trwa moje zaparcie to zamiast czopkow które chciałam dała mi 2 enemy czyli płyn do lewatywy. nie wiem jak to działa, trochę się boję tego użyć bo nie wiem w jaki sposob to działa i czy mając hemoroidy można stosować.

Gość gość
Miałam zatwardzenie niedawno i też brałam eneme dwie na raz i to było jedyne co na mnie działało. Czy przy hemoroidach można stosować to nie wiem ale ja też mam żylaki o***tu i musiałam zastosować tylko trochę boli i szczypie bo to jest roztwor soli, a moje hemoroidy są bardzo duże więc aplikacja tej końcówki jest nieprzyjemne dlatego dobrze jest nasmarowac wazelina albo oliwka.

Gość gość
Wahalam się ale wlalam w siebie 2 butelki i po 15 minutach byłam pierwszy raz łącznie 4 razy mnie gonilo. Działa delikatnie nie powodujac gwałtownego i silnego parcia chociaż czułam ból na początku. Wazelina smaruje a raczej strzykawka aplikuje do środka przy każdym wypróżnieniu bo z hemoroidami inaczej bym nie dała rady zrobić.