Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jak dzia艂a ten lek

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Cze艣膰 Mam zaparcie od tygodnia i dzisiaj by艂am w aptece i aptekarka jak us艂ysza艂a ile trwa moje zaparcie to zamiast czopkow kt贸re chcia艂am da艂a mi 2 enemy czyli p艂yn do lewatywy. nie wiem jak to dzia艂a, troch臋 si臋 boj臋 tego u偶y膰 bo nie wiem w jaki sposob to dzia艂a i czy maj膮c hemoroidy mo偶na stosowa膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Mia艂am zatwardzenie niedawno i te偶 bra艂am eneme dwie na raz i to by艂o jedyne co na mnie dzia艂a艂o. Czy przy hemoroidach mo偶na stosowa膰 to nie wiem ale ja te偶 mam 偶ylaki o***tu i musia艂am zastosowa膰 tylko troch臋 boli i szczypie bo to jest roztwor soli, a moje hemoroidy s膮 bardzo du偶e wi臋c aplikacja tej ko艅c贸wki jest nieprzyjemne dlatego dobrze jest nasmarowac wazelina albo oliwka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wahalam si臋 ale wlalam w siebie 2 butelki i po 15 minutach by艂am pierwszy raz 艂膮cznie 4 razy mnie gonilo. Dzia艂a delikatnie nie powodujac gwa艂townego i silnego parcia chocia偶 czu艂am b贸l na pocz膮tku. Wazelina smaruje a raczej strzykawka aplikuje do 艣rodka przy ka偶dym wypr贸偶nieniu bo z hemoroidami inaczej bym nie da艂a rady zrobi膰.

Udost臋pnij ten post