Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zero przyjemności z sexu skąd taka zmiana?

Polecane posty

Gość gość

Kiedys bylam strasznie napalona. Mogłam sie kochać bez przerwy mając przy tym odlotowe orgazmy. Żyłam sercem i kochałam go. Od kiedy urodziłam dziecko jest coraz gorzej. Jakos z roku na rok coraz mniej mi sie chce aż do teraz: praktycznie nie czuje przyjemności, zero. Nie chce w ogole uprawiać sexu. Skąd taka zmiana? Córka ma juz prawie 4 lata, rodziłam przez CC i nie biore tabletek. Chce mi sie płakać bo chciałabym cos czuc przyjemnego a tu albo ból albo nic :(

Gość gość
Sexem nie sercem*

Gość gość
chłop odwalił robotę do której był potrzebny, dziecko masz, rolę spełniłaś to ci hormony wyłączyły pożądanie. Jak ci się zachce drugiego dziecka to chcica (na chwilę) wróci. A że jemu się chce? A od kiedy kobiety interesuje że mu się chce? Mu ma się przecież chcieć tylko jak mi się chce

Gość gość
Wow. Chyba nie masz za dużego mózgu. Oczywiście, ze mnie to interesuje, ze jemu sie chce. Kocham go i nigdy mu nie odmawiam chyba, ze jestem chora. Sex nie sprawia mi przyjemności ale mimo wszystko chce byc blisko go i lubię sprawiać mu przyjemność. Uprawiam sex co dwa dni i w zaistniałych okolicznościach bardzo bym chciała odkryć przyczynę problemu i to zmienić

Gość gość
Sex mógłby dla mnie nie istnieć ale nigdy bym nie odmówiła jemu

Gość gość
Przynajmniej cos zaznalas z tego sexu, ja cokolwiek przestalam czuć zanim zaczelam go uprawiać a ochotę mam i tak ale przyjemność prawie żadna taka niedoczulica