Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ferris

czy znajduję się tu fajna mądra i wolna dziewczyna w wieku 24 30 lat ?

Polecane posty

Witam Jak w temacie . Czy na forum znajduje się fajna mądra ogarnięta atrakcyjna, niekonfliktowa i wolna dziewczyna 24-30 lat z mazowieckiego której zależy na poznaniu podobnego człowieka ? Pytanie oczywiście poważne :) (nie jestem żadnym podrywaczem itd - chciałbym poznać fajną "normalną" osobę ) Nie mam wiele czasu na poznanie ludzi gdyż najzwyczajniej na świecie dużo pracuję.Po prostu pomyślałem że napiszę.. Inteligentny ,podobno przystojny ogarnięty chłopak (i skromny wbrew pozorom) .. :) Ktoś chce popisać? ferris@onet.pl

Gość gość
Wszyscy szukają takiego ideału przez lata i mało który znajduje a Ty myślisz że dostaniesz taką dziewczynę podaną na tacy? No way! :D

Gość tooo jaaa
No to znalazłeś! prawie.. ;) ..nie zgadzają się pewne szczegóły, jestem trochę starsza i mieszkam w innym województwie, ale poza tym.. wypisz-wymaluj: ja :) Fajna, mądra, ogarnięta, atrakcyjna, niekonfliktowa i wolna! A przede wszystkim bardzo skromna :D pozdrawiam :)

Gość gość
haha i tu pies pogrzebany, zeby nie byla starsza i bylo pod "reką". Inaczej nie ma big love :-P

Gość tooo jaaa
Szkoda....... Przez skromność nie zaprzeczę ;) A big love była już tak blisko.. (to znaczy właściwie była zbyt daleko..) Ryczę ;(

Może właśnie szukają nie tam gdzie trzeba ;) może właśnie na kafeterii wystarczy się szczerze zapytać.. ;) a poza tym to nie ideał kobiety bo jeśli by nim był - to ja również :) a nim nie jestem (uff) nie ma ideałów i każdy z nas to wie ;) ferris@onet.pl

Gość gość
Ile osób odpowiedziało na maila?

Gość tooo jaaa
Dyć przeca... chciałam pisać, ale okazało się, żem za stara i nie ta gwara :D

"Czy na forum znajduje się fajna mądra ogarnięta atrakcyjna, niekonfliktowa i wolna dziewczyna 24-30 lat z mazowieckiego której zależy na poznaniu podobnego człowieka ?" x Normalnie koncert życzeń :D A do tej pory kobieta, żeby być ideałem musiała umieć gotować i się rozebrać:) Tak btw - mazowieckie jest spore, może powinieneś doprecyzować, z którego rejonu, bo z takiego Szydłowca do Ostrołęki to kawał drogi :P

Gość gość
Rozebrać się do rosołu, który sama ugotowała. :P