Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem Was kobiet! Ciagle narzekacie!!!

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego jestescie takie obreczone i ciagle cos wam nie pasuje? Podam przyklad mojej narzeczonej( zyjemy raZem bez slubu mamy 3 letnie dziecko) siedzi w domu z dzieckiem i nie pracuje nawet jej nie zmuszam do pojscia do pracy moze byc z dzieckiem w domu nie musi pracowac ale nie ona chce do pracy i jeszcze jakies kursy chce robic zanim do zawodu wroci bo jak twierdzi wyszla z obiegu i chce sobie odswiezyc wiadomosci! Co ma odswiezac przedszkolanka przeciez to tylko zajmowanie sie grupka dzieci. I nie da sobie przemowic i ciagle sa klotnie o to kolejna rzecz uparla sie na jakis fitnes czy silownie bo musi sie wyrobic musi schudnac bo jej zle nie rozumiem po co skoro ma faceta go dla kogo ona chce sie tak wyrabiac skoro mi sie podoba taka jaka jest to samo z kolezankami wiecznie kawka spotkanie pisanie smsow i to jeszcze taka sobie kolezaneczke upodobala ktorej strawic nie moge no poprostu tak mi na nerwy dziala dziewucha ze jeszcze troche to ja zlikwiduje z jej zycia. Nie rozumie ze ma dzieci ( ma jeszcze jedno dziecko z poprzedniego zwiazku) i teraz najwazniejsza jest rodzina i dzieci a nie chodzenie do szkoly, jakies silownie czy kolezanki na to czas byl jak byla sama i byla mlodsza a nie w wieku 35 lat. Do tego mamy remont nic przy remoncie nie pomoze sam wszystko robie zasnej pomocy nie ma z jej strony. Po co wszczyna te awantury i tak juz nikogo sobie nie znajdzie bo kto z nia bedzie jak dwojke dzieci ma i kazde z innym. Czy Wy nie potraficie usiedziec na tylkach w domu z mezem i rodzina

Gość gość
ale narzekasz ,jak baba,ja bym z toba nie wytrzymala tygodnia,ale przypuszczam zes baba i udajesz zdominowaną przez pajaca

Gość gość
Kryzys! Pierwszej mlodosci to ona juz nie jest! No ale ma leb na karku, zrobi se trzecie z jeszcze innym i od kazdego zwinie 500 zl alimentow, plus 3 x500+ jakies zasilki i kolo 4 tys sie zamknie! A ja glupia dwoje z jednym :(

Gość gość
Kto narzeka? Gdzie?

Gość gość
U mojej koleżanki w pracy jest facet co wziął sobie kobietę z dwójką dzieci. Każde ma innego tatusia i strzelili sobie trzecie-ale juz wspólne mają:)

Gość gość
Twoja kobiet ma dosyc zamkniecia w domu. Nie rozumeisz tego bo Ty zamkniety nie jestes. On sama juz tego dosc ,chce do ludzi. Ty jestes nudny, nie ma o,czym z Toba rozmiawiac wiec wymysla kursy fitnessy i kolezanki. Proponuje zamine to wiem ze nie wytrzylabys miesiaca opiekujac sie dziecmi, w domu ba po tygodniu bys mial dosyc i do roboty bys uciekal. Jestes nedznym facecikiem i tyle.

Gość gośADAM
w latach szesciesiatych zyla kobieta byla spara;lizowana aktorka miala zespul bralera i horobe aizhaimera zostala po smierci doszczetnie zbadana jesj zwloki wykazywaly symptomy realnego zycia podobno ta kobieta byla z innego swiata uprawiala tam kolektywne rzycie miala taka przygode ze lekarz stwiedzil u niej guz muzgu i poszukiwaniu leku wyslal ja na ziemie okazalo sie po kilku lat badan ze kobieta ta od paru lat przechodzi metamorfoze przejcia zycia i smierci przelatuje przez jej cialo taki szybki prad ktury teleportuje jej zycie zaraz po smierci do innego swiata a to ciekawe czego tu nierozumiec holly