Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do panów

Polecane posty

Gość gość

Mam kompleksy swojego miejsca intymnego , moje wargi są strasznie różowe wystają z 2 cm a jak je naciągne nawet wystają z 4 cm , zawijają się strasznie , moja łechtaczka też jest dość duża , wstydzę się pokazać facetowi , panowie czy wam to przeszkadza ? Proszę o odpowiedź

Gość gość
nie przeszkadza nam to jest masa p****li na których aktorki mają właśnie takie i są one piekne i fajne co do rozowego koloru to jest to piekne kobieta bajbardziej sexowna to taka od której bije pewbosc że lubi swoje ciało to widac w Jej oczach i spojrzeniu, więc pokocgaj swoje ciało a adoratorow będziesz kiala sporo.

Gość jestem gość
To test na to czy Twój facet chce być naprawdę Twój. Tak naprawdę nie ma to znaczenia. Retuszowane zdjęcia, wzorzec lalki barbie zrobiły swoje. Jeśli będzie Cię oceniał po twojej cipce, to olej go natychmiast. Jesteśmy jacy jesteśmy i albo nasz partner/chłopak/ dziewczyna nas akceptują w całości albo nie. Dla mnie nie ma to osobiście żadnego znaczenia. Ważniejsza jest postawa dziewczyny w łóżku, czy jest dawaczem czy tylko braczem. Osobiście uwielbiam dłuższe płatki czuć w ustach i łechtaczkę jak nabrzmiewa pod pieszczeniem mojego języka. To kolejne takie pytanie na forum. Dziewczyny opamiętajcie się, jesteście piękne takie jakie jesteście, a na wygląd waszych c**ek nie macie wpływu. Tak jak i faceci na swoje penisy.

Gość gość
To są kompleksy dziewczynko,chłopcy właśnie takie chcą i poządają.Czym większe intymne tym bardziej kobiece i nie wstydź się swojego ciała,podobasz się już z racji ześ kobietą.Gdzieś blisko Ciebie jest ktoś co dla niego jesteś bóstwem, nawet jeśli masz jakąkolwiek skazę. 69old