Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

serwis samochodowy dla kobiet

Polecane posty

Gość gość

czy znacie jakiś serwis samochodowy w którym kobietę traktuje się jak człowieka a nie kompletną kretynkę ? Przecież rozumiem co się do mnie mówi, nie jestem ograniczona a wszyscy do tej pory spotkani mechanicy traktują mnie jak blondynkę z dowcipów.

Gość gość
wiem jak to jest z reguły jak kobieta przyjeźdza do mechanika to jest to jeden wielki żart, też tego doświadczyłam i dopiero w serwisie Euromaster zostałam potraktowana jak człowiek. Pan mi wszystko wyjaśnił co trzeba naprawić, przedstawił mi różne możliwości (regeneracja części lub wymiana) i uszanował moją decyzję.

Gość Me4you
najlepiej uderzać do autoryzowanego serwisu - tutaj zawsze możesz liczyc na profesjonalne potraktowanie klienta. Sama przerabialam ten temat milion razy i wiem ze malo ktory mechanik traktuje nas poważnie... bez sensu sie domyslac czy przypadkim ktorys nie probuje nas oszukac - lepiej wlasnie idz do serwisu. z jakich okolic szukasz mechanika? ja z Wrocka polecam serwis seata dokłądnie ten http://www.centrumwroclaw.seat-auto.pl/

Gość gość
Jeżeli szukasz serwisu forda to skontaktuj się z nimi Nieautoryzowany serwis Ford - są najlepsi. Ja u nich bywam i jestem zawsze zadowolona. Bardzo dobra obsługa i możliwość wynajęcia auta zastępczego.

Gość gość
Dokladnie tak jest tylko niemoralne propozycje slyszalam maly przebieg moze by zawieszenie zobaczyl z bliska itd

Gość Dariusz Szpilewski
Ja ze swojej strony mogę polecić Ci wybór Auto-Res jeżeli szukasz bądź może ktoś inny mieszka w Rzeszowie. Jest to świetne miejsce z profesjonalną obsługą i bardzo dobrze działającym serwisie aut takich marek jak Fiat, Alfa Romeo, Hyundai, czy Jeep. Do tego trzymają się terminów i mają niezłe oferty cenowe więc raczej będziesz zadowolona z tego wyboru. Pozdrawiam!