Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I dobrze mu tak!!

Polecane posty

Gość gość

ciesze sie bardzo. Chlopak ktory mi sie podobał wybrał inną...wizualnie podobną do mnie tyle ze tamta ma szczeka wypchnieta do przodu i jest szczuplejsza wiec tak jakby rownowazy sie ale pewnie o wage chodzilo...ona 45 kg , ja 63 a mamy tyle samo wzrostu, 167:) Tamtej nie zalezalo w ogole, rozpowiadala jego sekrety na prawo i lewo, w tym takie ze mu nie staje i ma malego (chlopak cpal kiedys wiec mozliwe) i ze jest slaby w łózku i w ogole . Zdradzala go i w koncu odeszła do innego.Został sam z urazem bo pierwsza dziewczyna. I git.nalezalo mu sie :D

Gość gość
I tobie też!

Gość czarownicakali
Kazdy ma prawo wybrac kogo chce. Nie jestes pepkiem swiata.

Gość gość
Mi jest bardzo dobrze, rozplywam sie z radosci :D Schudlam do 50kg, jestem w szczesliwym zwiazku , mam chlopaka zapatrzonego do granic mozliwosci, mieszkamy w USA na stałe. Jestesmy lojalni wobec siebie. Teraz akurat jestem w Polsce i widze co sie porobilo

Gość gość
Dlatego niech płaci za ten kiepski wybór. Prawie każdy facet wybiera ładniejszą, zawsze, nie patrząc na charakter, byleby była znosna. Dlatego cierp ciało jak chciało :D

Gość gość
A Ty autorko taka wspaniala księżniczka, jak on śmiał wybrać inna! :D. Miał prawo wybrać inna, kazdy ma takie prawo a Tobie tym przejechał po ego i wielce urażona, teraz się cieszy ze ,,karma" wróciła :D.

Gość gość
A podoba Ci się chociaż ten w Stanach i lojalny? To pewnie też ma małego :P

Gość gość
gość dziś A Ty autorko taka wspaniala księżniczka, jak on śmiał wybrać inna! smiech.gif . Miał prawo wybrać inna, kazdy ma takie prawo a Tobie tym przejechał po ego i wielce urażona, teraz się cieszy ze ,,karma" wróciła smiech.gif . Zgłoś gość dziś A podoba Ci się chociaż ten w Stanach i lojalny? To pewnie też ma małego jezyk.gif x Nie bylam w nim zakochana to i nie szalałam ze zlosci. Po prostu mi się podobał. Dobrze wyszło, bo okazało sie ze nie ma oleju w głowie. Wziął ją tylko dlatego, że jest chudsza? Czy dlatego,ze podobam sie wielu i nie dalby rady.Niewazne. Tak, karma wrocila. Jak jest glupi to nie mogl liczyc na inne zakonczenie. Kazdy ma to na co zasluguje. A moj obecny jest wyjatkowy!! Jestem z niego b.zadowolona w kazdej sferze :)

Gość gość
A jednak masz żal, że wtedy wybrał nie ciebie.....

Gość gość
Nie chciał grubaski, co w tym dziwnego. Miał takie prawo.