Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zyjecie ze swiadomoscia, ze jestescie zdradzane?

Polecane posty

Gość gość

Nie oszukujmy sie, jesli facet nie zdradza to po prostu nie ma mozliwosci. Kazdy zdradza i mysli o innych.

Gość gość
Też tak myślę. Nie zdradza chyba tylko taki który nie ma do tego okazji, np gdy żadna na niego nie leci, jest nie atrakcyjny.

Gość gość
A ja znam facetów z zasadami zakochanych w swoich żonach,wiem że na 100%nie zdradzają..nie znam takich wielu ale jednak wiec nie uogólniajcie

Gość gość
Nikt się nie przyzna do zdrad jesli to robi, niektorzy potrafia byc dyskretni.Faceci oddzielaja seks od 'milosci'

Gość gość
Pierdo.... smutki jak ch..j malutki. Nie wszyscy zdradzają, przykladowo ja nie zdradzam 40 lat 2 dzieci, własna firma i kobiety w biurze. Poprostu sex 1-2 na tydzień z żoną mi wystarcza.

Gość gość
a nie zauroczyles sie nigdy?

Gość gość
wybaczanie.... zgoda buduje, niezgoda rujnuje.

Gość gość
Każdy mierzy swoją miarą. A swoją drogą,to ciekawe z kim niby Ci wszyscy faceci zdradzają? Pewnie z jedną kurfą w mieście, bo wasze żony, matki, siostry, córki i nawet kochanki są wierne zasadom.

Gość gość
18:07 piszesz jakbys mial 14 a nie 40 lat. Wystarcza Ci 2 razy w tygodniu? Gdyby żona miała ochote na Ciebie 2 razy w roku, puściłbyś nam inną piosenkę ;)

Gość gość
Wiele kobiet ma koorewskie sklonnosci , szczegolnie te mlode wolne ktorym sie nie uklada i nie moga nikogo znalezc na stale. Ja np jestem porzadna i strasznie bym cierpiała, gdyby fajfus się puszczał. Znam kilkanascie dziewczyn takich w przedziale 20-30 ktore czekały do slubu albo miały 1 partnera ogólnie ,z nim traciły dziewictwo a on potem je zdradzał. Zero szacunku!

Gość gość
18:17 Odniosłem się do tezy że wszyscy faceci zdradzają, co nie jest prawdą i w tym kontekście odpowiedziałem. Jak bym miał sex z żoną 2 razy w roku to bym sobie z taką kobietą dał spokój. Wiesz Ameryki nie odkryłeś że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Druga sprawa to nie bajki a samo życie. Z czystej ciekawości a Ty zdradzasz ??

Gość gość
Ona nie ma kogo zdradzać, bo to jest sfrustrowana prostytutka :D

Gość gość
To ciekawe co zrobisz jak żona zachoruje. Seks jak widać jest dla Ciebie najwazniejszy.typowe

Gość gość
Ja nie mam nic przeciwko zdradzie, niech sobie używa ile chce, bo dla mnie seks to przykry obowiązek.

Gość gość
Haha jaka kloda ,pewnie to sie przeklada na zycie ze tez nie jestes czula tylko oziebla..wspolczuje facet zwiazal sie z braku laku ale nie martw sie jak odejdzie to twoja wina i sama dalas na to przyzwolenie - seks wiąże

Gość gość
Ja nie zdradzam. Mam dużo młodszą kobietę, mamy malutkie dziecko i nie narzekam na brak seksu mamy go praktycznie codziennie