Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwać czy nie zerwać?

Polecane posty

Gość gość

Hej! Mój chłopak pojechał sam na wakacje. Nie ma czasu do mnie zadzwonić/ napisać. Nie gadaliśmy dłużej od trzech tygodni. Cały czas mu piszę, że brakuje mi go i potrzebuje więcej kontaktu. On obiecuje, że się poprawi, że będzie ok i nic z tego nie wynika. Umawiamy się na konkretną godzine, a i tak koniec końców nie rozmawiamy. Cały czas wmawia mi że wszystko ok. Na zdjęciach innych ludzi z tego wyjazdu widzę jak spędza czas ze swoją byłą, jak jeżdzą razem na wycieczki i jak się dobrze bawią. Robię mu awantury, płaczę, on zapewnia że wszystko ok. Dodam, że mieliśmy razem zamieszkać po jego powrocie. Help, co robić bo mi serduszko już pęką  

Gość gość
Twoje życie więc wybór należy do ciebie, odrzucasz chłopaka zakochanego w Tobie po uszy który stara się traktować Ciebie jak księżniczke a wybierasz takiego który jedzie sam na wakacje, nie ma dla Ciebie czasu.... wiem kim jesteś autorko bo poznałem. Jesteś szczęśliwa w tym związku? Chcesz to zerwij i odezwij się do kogoś kogo olalas

Gość gość
Jak to można jechać na wakacje z byłą mając już dziewczynę :| Olej go dziewczyno !!!

Gość gość
wal go, ja czekam na nabijkę, nawilż ja i wpadaj kotku

Gość gość
Ja nie wyobrażam sobie jak można jechać samemu jak się ma partnerkę. Na twoim miejscu to powinnaś z nim zerwać. Sama widzisz że nie ma czasu dla ciebie. Po prostu nie jest ciebie wart.

Gość gość
Ty chyba autorko jaja sobie robisz?

Gość gość
Dodam, że mieliśmy razem zamieszkać po jego powrocie & Zamiąszkać;) razem , a na wakacje on chce osobno? Weź się nie poniżaj. ŁASISZ SIĘ DO PANA D/U/PĘ MU LIŻESZ. Gdzie twoja godność?