Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

james_orlando

Seks na wakacjach

Polecane posty

Pytanie głównie do singielek/singli choć nie tylko. Chciałem Was zapytać o Wasze doświadczenia z wakacyjnym seksem. Czy podczas wyjazdu udało Wam się przeżyć taką przygodę, w jaki sposób poznaliście tą wakacyjną miłość, czy był to tylko jeden partner/partnerka czy tych przygód było więcej, po ilu dniach znajomości do czegoś doszło i w jakich okolicznościach.

Gość gość
Nie było seksu na wakacjach, ale przeciez o tym wiesz ;)

Gość gość
Rozumiesz aż za dobrze ;)

Okej, dziękuję za wnoszącą wiele do dyskusji wypowiedź :D A jak to wygląda u innych? Udało wam się kogoś poznać? ;)

Gość gość
Cos nie tak z Twoimi innymi nickami, że kolejny założyłeś? Śmiało mogłeś na starym ;) Jesteś aż za bardzo rozpoznawalny ;) Masz coś do ukrycia? Nie sądzę ;)

Gość gość
pewnie w klubach zawsze 5-50% kobiet i facetów jest otwartych na podryw i sex bez zobowiązań

Gość gość
gość dziś Wypiertalaj stara,wylogowana kurfo hejterska.

Gość gość
Dlaczego mi ublizasz i wyzywasz? Nikogo nie hejtuje i nie mam takiego zamiaru. Nie mam też zamiaru przeszkadzac w dyskusji. Akurat znam owego Pana, i On zna mnie bardzo dobrze. Nie musi się chować za kolejnym nickiem bo akurat z mojej strony nic Mu nie grozi ;) Spokojnie , już się żegnam. Wyluzuj :)Inaczej nie potrafisz? Tylko wyzwiskami? Miłego wieczorka ;)

Gość gość
No właśnie mam taką rozkminę... Niebawem jadę na wczasy i fajnie byłoby coś pofiglować... Tylko pytanie czy się uda ;)

Gość gość
Tak ty kurfo. Przez takie psychopatki ero jeplo. Jesteś gnida popiertolona która widzi wszędzie swoje wymysły. Hejtujesz, oskarzasz, wypiertalaj hejterska kurfo!

Gość gość
Żal mi ciebie wulgarny czlowieczku.

Gość gość
Odezwij sie Orlando do mnie na maila bo tutaj nic juz nie napiszę :)

Gość gość
Żaden temat nie może istnieć bez takiej kurfy jak ty. Ktoś ciebie olewa to próbujesz po dobroci stara kurfo hejterska.

Gość gość
Nie widzisz jeszcze tego, ze wyzywajac innych od kuref to ty jesteś hejterka. Wulgarna babo.

Gość gość
Idź kurfo hejterska wysraj się tam gdzie lubisz. Ty kurfo psychopatko jepana! Zacznij brać kurfo psychotropy bo takie kurfy jak ty wszystkich hejtowaly swoimi psychozami!

Gość gość
Do kogo ty piszesz? Wrzuc na luz.Nie otwieraj swojego plugawego pyska bo zal zes kobieta :O

Gość gość
Który to się przebrał za Jamesa? Cynik?:-D:-D

Błagam, chciałem by było na temat :) Gwoli ścisłości, jestem nowy na Kafeterii :) Możemy wrócić do głównego wątku?

Gość gość
Ty kurfo zamknij swój ryj bo j***e od ciebie! Hooy mnie obchodzi kim jest ten koleś. Ale ty j****a śmierdząca kurfo jesteś hejterka!!!!! Rozpiertolic chciałaś ten temat kurfusko jedne!!!

Gość gość
Trzeba przyznać, że obie siebie warte :D jedna wyzywa, druga oskarża :O

Gość gość
Wez wyluzuj z tymi wyzwiskami bo to zalosne jest. Co się czepilas i ublizasz. Idz stąd bo jak na razie to ty rozwalasz temat . Nie jestem tamtą kobietą ale Ty we wszyztkich widzisz ją. Wrzuc na luz.

Gość gość
Przez takie kurfy n ikt nie chce pisać. Chciała hejtu a teraz udaje, że nie. Wjpebala się na temat i od razu, że wie kto kim jest. P********a hejterka śmierdząca! Ty wrzuć na luz gownojadzie!!

Gość gość
Nie z tobą rozmawiam to ty idź stąd. Kurestfo śmierdzi rozumiesz? Ona chciała snuć teorie swojego mózgu na lekach. Jak koleś pisze, że jest nowy i chce na temat to taka kurfa zawsze uprze się i zesra hejtem kim on jest.

Gość gość
Zachowujesz die jak psychiczna. Wyzywasz i ublizasz momus kogo dawno juz tu nie ma.Daj ludziom ptowadzic temat. Nikt Cie nie prosił, żebyś tak wulgarnie i z taką agresją walczyła o temat. Zachowujesz się jakbys to Ty była na niezlych prochach.

Gość gość
" jestem nowy na Kafeterii " 1 :D:D:D:classic_cool: Dobrze, ze chociaz sie usmiechnal piszac to, choc powinien mrugnac;) To zdanie powinno byc zakazane:classic_cool:

Gość gość
Jasne....koles jest nowy na bank :D Bo tak napisał. Tutaj nikt nie jest nowy :D Najbardziej stara tutaj jest ta hejterka co tak wulgarnie ubliża.

Gość gość
Nie lubie p**********h hejterek. Zawsze kogoś widzą i z takimi trzeba krótko za pysk. Inaczej rozjebia każdy temat zwidami. Skoro poszła to pisz.

Gość gość
I już kurfa przyciągnela inne kurfy hejterskie kto kim jest. O to tej kurfie chodziło-🖐️

Gość gość
19.59 a ja nie lubie takich wulgarnych baboli. Co z ciebie za kobieta? A fuj! Zeby tak ublizac i wyzywać. Samz zrobilas najgorszy hejt babolu :)