Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc autorka 66

Gdy maz nie chce sypiac w sypialni

Polecane posty

Gość Gosc autorka 66

Hejka. Mój mąż id dwóch lat śpi w drugim pokoju. Nie chce spać obok mnie bo ponoć łóżko jest niewygodne. Nie chce kupić wygodniejszego, nie mówi dla dlaczego. Dodatkowo nie ma mi nic do powiedzenia, omija mnie,nie dotyka i od dotyku ucieka. Rozmowy nie dają rezultatów bo on nie potrzebuje zmian, tak mówi, jemu jest dobrze. Czuję się taka nieatrskcujna i niezależne jak sobie z nim że sobą poradzić kobiety chłopaki?

Gość Gosc autorka 66
Przepraszam za błędy. Mamy po 28 lat on dużo pracuje wiecznie nie ma go w domu, nie interesuje się mną, zapomina o moich świętach, jest dla mnie niedobry i co czy tylko rozwod będzie rozwiązaniem skoro nic innego nie skutkuje?rozmowy nic nie dają...

Gość gość
Rozwód i jeszcze z jego winy bo sexu nie ma. A nie ma bo to robi z kimś innym nie możliwe by w tym wieku od 2 lat sexu nie chcieć uprawiać. Lepiej mu zacznij sprawdzać telefon maile itd kobieto i zbierz dowody

Gość gość
Oh co napisać co poradzić?

Gość gość autorka 66
Myślicie że zdradza dlatego nie chce ze na spać?jeszcze wcześniej to miał dziwne propozycje w łóżku typu dziwne nieznane pozycje więc może już zdradza od więcej niż 2 lat...