Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goja30

Oddam za darmo potrzebującej mamie

Polecane posty

Gość Goja30

Mam do oddania tornister i piórnik po mojej córce. Moze jest tu jakaś mama w trudnej sytuacji materialnej, której córka idzie w tym roku do pierwszej klasy i brakuje jej pieniedzy na wyprawkę?

Gość gość
Tez mam tornister , chyba mam! Musze poszukac, tez oddam, zielony ustywniany z kotkiem. W stanie tak dobrym ze szkoda mi bylo wyrzucic! Gdzies schowalam...ale gdzie :-/ ??

Gość gość
Ja nie rozumiem tych ogłoszeń? Skoro te rzeczy są w tak dobrym stanie jak piszecie, to nie możecie używać dalej? Po co co roku kupujecie nowe?

Gość gość
Ja jakas samotna mame na wakacje zabiore hihi

Gość gość
Oddaje bo córka idzie do trzeciej klasy i nie chce już "dzieciowego tornistra". Tornister nie jest nowy, ale nie jest też zniszczony. Zresztą nieważne bo już zgłosiła się do mnie mama, która chętnie go przyjmie dla swojej córki.

Gość gość
A ja nadal mam ten zielony z kotkiem, a oddam bo corka go zwyczajnie nie lubiala i nie chciala z nim chodzic! Uzwywala go ze 2 mc i wolala wziac stary spowritem, a w starym prulo sie ramiaczko. Mam tez kilka ciuszkow dla szczuplej dziewczynki 7-9 lat. Trzymam bo wyrzucic szkoda a dac komy nie mam!

Gość gość
Ja bym przyjela ciuszki dla dziewczynki szczuplej rozm.128-134.