Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porównanie opini

Polecane posty

Gość gość

Witam. Z koleżanką prowadzę rozmowę w stylu, co gorsze. Przypadek 1 Dwudziestolatek, okres dojrzewania jak wiadomo w tym wieku nie myśli się o życiu o dorosłości, pstro w głowie, hormony buzują. I ten dwudziestolatek, chodzi po klubach, poznaje dziewczyny, podrywa, spotyka się z nimi i bez większych zobowiązań idzie do łóżka z rówieśniczkami, które jak i on myślą o zabawie a nie dorosłym życiu. Przypadek 2. Kobieta lat 40. Ma męża, dwójkę dzieci, mają też piękny dom. Należy zaznaczyć, że ów mąż kocha bardzo żonę i dzieci. Wzorowo zajmuje się domem, ma pracę gdzie pełni ważną funkcję kierowniczą i często późno wraca do domu. Małżeństwo to ma 10 lat. Po tym czasie kobieta się znudziła mężem. Pojawiły się myśli o kochanku. (podobno długo już o nim myślała gdyż mąż nie dawał jej satysfakcji w łóżku oraz słabo okazywał uczucia mimo tego, że bardzo kocha) Poszła do klubu, poznała faceta i pierwszego dnia oddała mu się. Romans trwał i trwał. Zakochała się w końcu w kochanku i wciąż kochała męża jednak co raz mniej aż w końcu całe uczucie wypaliło się. Rozmowa z koleżanką dotyczy tego co jest gorsze. Czy przykład 1? Czy 2? W mojej opinii 1 nie jest niczym złym, w opinii koleżanki przykład 1 to straszne k******o. W mojej opinii natomiast ,,2jka,, jest straszna, koleżanka jednak tą sytuację stara się usprawiedliwiać. Jakie jest Wasze zdanie?

Gość gość
134/8271

Gość gość
Ale chodzi ci o to ze kto jest gorszy: 20 letni mężczyzna czy ta 40 letnia kobieta?

Gość gość
1 to nic złego, nikogo chłopak nie rani.

Gość gość
Tak Chodzi o to, kto jest gorszy.

Gość gość
Moim zdaniem jeśli chlopak nie ukrywa tego ze chce tylko seksu to nie robi nic złego, i jeszcze dodatkowo dziewczyny tez chcą tylko tego to jest ok. Ma 20 lat trzeba sie wyszalec, dziewczyny tez tak robia i dobrze. 2 sytuacja tu jest moim zdaniem gorzej bo żona to ukrywa w dodatku mają dzieci a ja wiem jak boli to gdy ktorys z rodzicow zdradza drugiego... (moja matka puścila sie z jakims gosciem mając 3 dzieci jedno z nich niepełnosprawne i majac wspanialego męża...) więc zdecydowanie nr 2