Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża. Jak ja dam radę?

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj potwierdziły się moje przypuszczenia. Będę mamą. Nie wierzę w to wszystko. Bardzo chce urodzić. Już kocham je. Kocham też jego/jej tate. Jest jedno "ale". Jesteśmy razem dopiero 14 miesięcy. Boję się jak zareaguje. Co zrobi. Jak ja mam powiedzieć? Płacze ze szczęścia, a jednocześnie tak bardzo boje się o maleństwo, o nas.

Gość gość
GRATULUJE mamusiu !!!!!

Gość gość
Normalnie ,,Kochanie zostaniesz tatusiem".

Gość gość
Jeśli boisz się jego reakcji na dziecko to znaczy że nie byliście na to gotowi i wasza miłość nie jest tak silna jak myślisz.

Gość gość
Wiem, że nie zaproponuje mi usunięcia. Chcieliśmy dziecko, ale nie teraz.

Gość gość
A kiedy ślub?

Gość gość
Nie planowaliśmy ślubu, nie jesteśmy zaręczyni. Chociaż mam pewne podejrzenia.

Gość gość
Dom buduje się od fundamentów a nie od dachu. Ale pewnie mace po 18 lat i jestes w 7 niebie.

Gość gość
Nie mamy po 18 lat. Mam 25 lat, a mój partner 28 lat.

Gość gość
No to pora zmienić nastawienie.

Gość gość
"Jeśli boisz się jego reakcji na dziecko to znaczy że nie byliście na to gotowi i wasza miłość nie jest tak silna jak myślisz. " Daj sobie spokój z takimi wzniosłymi filozofiami. Mój mąż mnie już od dawna nie kocha, a może nigdy nie kochał, a dziecko drugie by chciał. Pierwsze też chciał.

Gość gość
Życzę Tobie autorko szczęśliwego zakończenia, u mnie było tak ja 33 lata on 30 wielka ogromna miłość, związek 3 lata , zaszłam biorąc tabletki , byłam w szoku i byłam bardzo szczęśliwa Ale moje marzenia nagle runeły , gdyż tatuś kazał usunąć mi ciaze ! Bo ja akurat w tym czasie nie miałam pracy że jestem idiotka, egoistka I zrujnuje mu życie, ze nie mam szacunku i mysle tylko o sobie tak bardzo mi wbil noz w plecy ze w koncu to zrobilam 10tc , stracilam wszystko i wiecej , teraz jestem juz jak by na innej planecie juz swoje przeplakalam i przeszlam, teraz wiem że z jednej strony dobrze się stało, staram się o tym nie myśleć ale to wraca ... Także życzę Tobie szczęśliwego zakończenia z całego serca i wszystkim innym , by nik nigdy nie przechodził tego co ja

Gość gość
Ja bym nie była z facetem po czymś takim i tylko chora kobieta by była nadal z takim ścierwem. Zabijanie z miłości to nie miłość tylko zryty beret. Brak mi słów