Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czujesz wiedząc, że nigdy JEJ nie będziesz miał?

Polecane posty

Gość gość
22-17 jasne ,że się znamy, tak na poważnie, to już odbieram Cię jak przyjaciela z Kafe, szkoda ,że nie możemy pogadać w realu. Tak poznaję Cię, cieszę się , że z Nim porozmawiasz, nieważne co będzie.

Gość gość
22.19 A w jaki sposób założyła blokadę? :-D

Gość gość
22:23 - SIM-lock

Gość gość
Poprosila zebym dal jej spokoj :( czego odrazu zalowala :( Wiem o tym ale no coz...jej ruch...

Gość gość
22.21 oo jak miło :) wzajemnie ! :) Przecież możemy nawiązać kontakt @?? Obawiam się jutrzejszego dnia, to będzie kontakt sms ( nie będziemy się widzieć) Odkryję karty ale do połowy i zaznaczę że mogę posunąć się dalej ,o ile nie powie stop. Dam mu wybór albo będzie ciekawy i otwarty albo niech zastopuje. Jestem już dojrzała i sobie poradzę. Tylko jeśli pójdzie to o krok dalej i otworzę się i usłyszę coś co doda mi skrzydeł, to co ja z tym zrobię dalej .. to jest pytanie na które chyba nie ma odpowiedzi. Ja jestem za wrażliwa na przelotne .....se. P.

Gość gość
22-33 wiesz czego się boję z tym @ , że ktoś będzie pisał , a to nie będę ja. Czemu nie chcesz wprost wszystko powiedzieć, przecież On powiedział co czuje. Wydaje się to najlepsza opcja, tzymam kciuki

Gość gość
22.45 Nie rozumiem z tym @ ? Gdybyś podał swój to ja się jutro mogę odezwać. Tak, to prawda powiedzial co czuję ale minęło już sporo czasu od tamtej chwili..bite 3 lata. Boję się że może teraz to tylko sympatia? Fakt: kontakt mamy przez cały ten czas, ale spotykamy się też na gruncie zawodowym- powiedzmy. Zawsze jest nad wyraz miły :) i teraz nie wiem czy z powodu tych kontaktów zawodowych czy..nie. Gdyby w jakiś prosty sposób adorowal mnie to byłoby z gorki. ..chociaż w ostatnim tyg wydarzyło się coś, co znowu doprowadziło mnie do tego że wciąż o nim myślę.. Dużo się dzieje ale nie wprost. I to jest mój problem.

Gość gość
mój adres to admiral84@interia.pl Tylko ja się odezwę dopiero w czwartek , bo jutro pracuje dobę. Proszę napisz jak było, bardzo się cieszę , że jednak z Nim porozmawiasz. Tylko z mojego doświadczenia- lepiej rozmawiać , a nie pisać, owszem , dajesz jemu czas do przemyślenia, ale nie widzisz jego emocji

Gość gość
23.06 ok a ja odezwę się jutro :) Masz rację. Nie zobaczę emocji ale nie mam teraz mozliwosci się z nim zobaczyć. Więc spróbuję wybadać grunt i zobaczę wstępną reakcję Przynajmniej nie odczuje ewentualnego / możliwego odrzucenia twarzą w twarz. To by bolało bardziej. Do usłyszenia! :)

Gość gość
do 23-11 do usłyszenia

Gość gość
Taka miłość to same klopoty

Gość gość
Paulina ty p**do zostaw Wojtka on ma zonę i dzieci .