Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czujesz wiedząc, że nigdy JEJ nie będziesz miał?

Polecane posty

Gość gość
Tu 21.11 :) Ja np czekam i dzialam.Ona to widzi ze nic sie nie dzieje.Dzialam nie dzialajac.I nikt mi w zycie w butach nie wchodzi.Jednak byloby latwiej majac jakis kontakt ;) Bardzo bym chcial do niej odezwac sie pierwszy ale zbyt wiele cierpienia mnie to kosztuje.Brakuje mi na to sily :( A widze ze jej brakije sily na to by na mnie spojrzec :( przechodzi niby obojetnie ale glowy nigdy nie odwroci.Wie ze jedno spojrzenie i oboje polegniemy...

Gość gość
21.38 to ja, kobieta z 21.13 :) Macie kontakt? Myślę że w takich przypadkach powino się go uciąć.. I choć są okresy ciszy , to wystarczy jedno spotkanie lub zwykły sms i wszystko wraca... On znowu jest tak bardzo miły..aja znowu miękne, zaczynam marzyć a wiem co będzie dalej . Złość że dałam się ponieść i twarde lądowanie

Gość gość
co to znaczy "działam niedziałając? :)

Gość gość
Tu 21.11... 21.38 nie klam.Posty o nadziei jak i ten z 21.42 sa moje.Wiem ze niejeden by sie chcial pod tym podpisac ale to klamstwo.A klamstwo ma krotkie nogi :p

Gość gość
Właśnie :) tez mnie to intryguje Działam nie działając. Hm ? :)

Gość gość
do 21-44 przecież zabierasz moje myśli i piszesz tu, u mnie dokładnie tak samo to wygląda. a to mam bardzo często". Złość że dałam się ponieść i twarde lądowanie ". Niestety kontakt mam prawie codziennie

Gość gość
21.48 Chyba zwariowałas.

Gość gość
21.49 Czyli jesteś kobieta ? :) Ja już się trochę pogubiłam :-D Ale tak .. mam takie właśnie odczucia . Nie chce tego już! :(

Gość gość
do 21-51 jestem mężczyzną, poprostu myśli mam podobne.

Gość gość
odpowiesz co to jest: " DZIAŁAM NIEDZIAŁAJĄC"?

Gość gość
tzn ze siedzi jak budda i czeka na oswiecenie :D

Gość gość
21.53 ok mężczyzno :) może zacznijmy się podpisywać. Myślę że jesteś zakochany.. prawda ? Tylko wtedy gdy spotykamy kogoś za późno..występują takie odczucia . Chcesz i nie możesz. Znam to za dobrze i wiem że jedyne co możemy dla siebie zrobić to urwać raz na zawsze te znajomości. Próbowałeś?

Gość gość
są sytuacje w życiu że wszystko jest stracone

Gość gość
21.53 ok mężczyzno :) może zacznijmy się podpisywać. Myślę że jesteś zakochany.. prawda ? Tylko wtedy gdy spotykamy kogoś za późno..występują takie odczucia . Chcesz i nie możesz. Znam to za dobrze i wiem że jedyne co możemy dla siebie zrobić to urwać raz na zawsze te znajomości. Próbowałeś? P.

Gość gość
Dzialam niedzialajac...hmmm...jak wak to wytlumaczyc? Powiedzmy ze chce zrobic posadzke na podlodze.Wylewam ja i jest ale nie wchodze na nia odrazu po wylaniu tylko czekam az zastygnie :) to jest wlasnie dzialanie niedzialajac :) gdybym wzzedl na nia odrazu to zniszczylbym wszystko ;) Sorki ale jakos inny przyklad mi do glowy nie przyszedl choc nie jestem budowlancem ;)

Gość jareczekkkkkk
absolutnie nic

Gość gość
21.59 Ty cwaniaczku ! :-D Dlaczego jej to robisz ? Czekasz na jej ******może sam zrób ten jeden krok do przodu - jeśli nie jesteś jej obojętny to Uwierz! Z pewnością się na Ciebie otworzy :) P.

Gość gość
do 21-59 Próbowałem, ale Ona wtedy nie daje mi spokoju, zaczepia, nie chce bym urwał kontakt.

Gość gość
działanie przy nie działaniu można to porównać do nieuleczalnej choroby, która toczy się w środku w duszy człowieka niby nic nie widać a człowiek umiera.Staje się uczuciowym trupem.

Gość gość
22.09 ok, czyli syt mamy niemalże identyczną Które z Was jest zajęte? P.

21.59 Działam niedziałając. On tak samo. Skądś to znam. Robię to samo w jego kierunku... I dałabym wiele, żeby zrobił jakikolwiek ruch w moim kierunku. On czeka na mój ruch... I to takie błędne koło.

Gość gość
22.09 Działam podobnie, chociaż jestem kobieta i uczuciowym ale trupem właśnie U mnie tak już 4 rok . P.

Gość gość
Spójrz w gwiazdy dostaniesz odpowiedź.

Gość gość
22-11 ja, ale to inny temat, rozmawiałem z Nią co mogę itd, nie chce, a kto z Was jest zajęty?

Gość gość
Ja jutro będę mieć z nim kontakt. Ma się odezwać i zaryzykuję. Zrobię krok do przodu. Co ma być to będzie , tak dłużej nie mogę..wykoncze się. P.

Gość gość
22-14 kto z Was jest zajęty?

Gość gość
22.14 On jest zajęty. Czyli ona nie chce tzn boi się? Wydaje mi się albo znamy się z kafe? Ż innych, podobnych tematów? P.

Gość gość
Pierwszy wyciąg rękę.Kawa lub herbata i szczera rozmowa

Gość gość
22.16 On.

Gość gość
21.59 :D Sama zalozyla na mnie ta blokade ze tylko w ten sposob moge dzialac :( sama musi zrozumiec pewne sprawy choc mogloby byc na skroty gdyby mnie o to zapytała ;) a wiec jestem, czekam, kocham, nie daje o sobie zapomniec :p zreszta ona tez nie ;) pomimo braku kontaktu ;) dzialam nie dzialajac ;) :D