Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abu abu

wprowadziłam się ...

Polecane posty

do mieszkania gdzie właściciel nie płaci czynszu. Znalazłam dziś papierek że za długi jego odpowiadają osoby z nim stale mieszkające; czy tam na stałe. Czy jeśli jestem zameldowana gdzie indziej, to komornik może mi coś zabrać? Właściciel powiedział mi że ma komornika bo nie płacił mandatu, wiec normalnie nie powinnam o tym wiedzieć, ale ż e mnie molestuje to pozwalam sobie na więcej. Nigdzie mnie nie chcieli przyjąć do innego pokoju bo szukałam 1 w życiu pracy i jeszcze nawet nie dostałam 1 wypłaty :(. Pomocy. Macie jakieś rady? W sumie ten papierek który znalazłam to zadłużenie na 1050zł, ale to może nie być wszystko bo kiedyś otworzyłam facetowi i pytał czy ja płace za mieszkanie czy rodzice . Nie wiem kto to był

no dobrze ale jeśli będę mieć fakturę na komputer? Pytanie czy ja też odpowiadam za długi? czy ja tu "mieszkam na stałe"? bo nie wiem co to znaczy. Mam tu swoje rzeczy fakt, zameldowana jestem gdzie indziej, i jak złapię okazję to się wyniosę. Ja płace czynsz 350zł miesięcznie, ale może to nie on jest właścicielem tylko sam płaci właścicielowi. Tam coś na papierku było że mieszkanie komunalne nie wiem co to znaczy

Gość gość
Nie.Nie jestes wlascicielem mieszkania ani tam zameldowana.Wynajmujesz tylko mieszkanie,ale lepiej zmykaj stamtad bo jak przyjdzie komornik to moze go nie interesowac czyj jest telewizor czy pralka

Gość gość
Na stałe to sa osoby,ktore maja tam stale zameldowanie.

straszne, to może jednak wróce do domu po tą fakturę , a bardzo mi się nie chce. 4 dni pracowałam po 12 h i teraz mam dzień wolnego to się muszę tułać pociągami :(, ale jeśli to coś da, to może warto