Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często kupujecie markowe ciuchy? tylko szczere odpowiedzi

Polecane posty

Gość gość

Jak często kupujecie markowe ciuchy? tylko szczere odpowiedzi ;) :)

Gość gość
markowe czyli jakie? dla jednych bedzie to s.olivier,a dla innych gucci.

Gość gość
Jestem facetem i odkąd zacząłem zarabiać kupuję same markowe ciuchy czemu? bo tylko na to kase wydaj, mieszkam z rodzicami, nie mam kolegów, nie pije wódki, nie palę, nigdzie nie jeżdżę, Więc się ubieram w bluzy polo laurena, hiflingera, armaniego, cevina kleina, koszulki z tych firm,

Gość gość
Zawsze ;)

Gość gość
Zalezy co masz na mysli przez "markowe". Bo jesli chodzi ci o te z najwyzszesz polki typu chanel itp. to nie kupuje wogole. Natomiast wszystkie inne typu marco polo (moja ulubiona), Bree (torebki), Bosch, 7 for all mankind - kupuje teraz rzadziej, raz na jakis czas, bo juz uzbieralam troche. Ale kiedys potrafilam wydac pol pensji na same ciuchy co miesiac.

Gość asiutka    1999
Markowe czyli jakie? Nike, H&M, Cropp, Zara itp, czy hugo boss, gucci, ralph lauren

Gość gość
Esprit co o tej marce sądzicie

Gość gość
Zawsze.

Gość gość
nie, chodzi mi raczej o takie normalniejsze tansze marki nie gucci, armani, dior

Gość gość
w galeriach? no to przeciez kazdy, pewnie co najmniej kilka razy w roku.

Gość gość
jeśli chodzi ci o hm housa i tego typu, to kupuję raz, dwa w miesiącu kilka rzeczy najczęściej hurtowo, bo nie mam czasu ,Zamawiam online z odbiorem w sklepie

Gość gość
E tam, ja nie patrzę na markę, tylko na to, czy mi się ciuch podoba. Nie mam czasu biegać po sklepach, więc najczęściej kupuje przez allegro, a z rzadka wstępuję do pobliskiego ciucholandu. Często jednak okazuje się, że to, po co sięgnęłam w lumpeksie, rzeczywiście jest markowe. Na allegro też często szukam po markach. Ale jak ognia unikam wielkich nazw firm czy metrowych logi na ubraniach :) Mam 37 lat.

Gość gość
i git bo w lumpeksach jest duzo markowych ciuchów które sa w bardzo dobrym stanie albo sa wręcz nowe, nieuzywane

Gość aalena
Ja nie miałam okazji jeszcze nigdy kupić sobie czegoś markowego z najwyżej półki i mówię tu o firmach takich jak Armani czy Gucci :) Ale jeśli macie ochotę zaszaleć i zafundować sobie trochę luksusu to warto zajrzeć do sklepu https://thetags.com/. Ja już zaczęłam gromadzić fundusze :)

To zależy. Jestem w stanie wydać kilkaset złotych na dobrą jakościową, firmową kurtkę zimową. Ale już na t-shirt nie. Wystarczy mi taki z bawelny z Sinsay za 10 złotych ;)

Gość gość
teraz nie ma już podróbek, wszystko jest jakieś marki

Gość gość
Przeciez kazdy ciuch ma w metce jakas marke, z wyjatkiem tych szytych w domu czy przez krawcową.

Gość gość
Ja kupuję co jakiś czas rzeczy w sklepie Dessale. Lubię markowe ubrania, zwłaszcza firmy Diesel. T-shirt to podstawa, więc mam ich dość sporo :) Sprawdzaj sobie oferty tu: https://dessale.pl/diesel