Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam juz dosyc tego debila Hosta na tym forum!

Polecane posty

Gość gość

flaki mi sie wywracaja jak na nieg natrafie i czytam te wypociny , debil i jeszcze rady daje w sprawach damsko meskich no a od wychowania dzieci to juz ekspert kurfa , wyksztalcenia nie ma ale ksiazki przeczytal hehhehehe zenujace :O co to w ogole za p***b??? i ta jego zazdrosc ze ktos ma lepiej , on powinien w psychiatryku siedziec a nie na KOBIECYM forum eunuch j****y , na meskie forum o ojcostwie nie pojdzie tylko tutaj pierdtoli i piertoli pod kazdym tematem

Gość gość
:-) no to jest właśnie forum, nie bierz tego do siebie. Z hostem jest tak jak z księdzem, który poucza nas jak żyć w małżeństwie:-)

Gość gość
Przesadzasz :-)

Gość gość
Nieprzesadzam , teraz pisze ze chcialby byc w jakims stowarzyszenui gdzie bedzie duzo dzieci , wszystkie tak jakby wspolne :o chore to jest! Do jakiejs sekty niech s*******a i tutaj d**y nie truje!!

Gość Host
Masz uczulenie na moim punkcie.Wchodzę rzadko,raz dziennie. Ty jesteś z tych feministek ,które zawładnęły światem rodziny ,wychowania dzieci i uważają że facet nie ma nic do gadania. Jedyne jego prawo to uwodzenie kobiet ,zarabianie i spładzanie dzieci. Taka ma być rola idealnego faceta w polskiej popieprzonej kulturze. Znowu przekręciłaś moją wypowiedź,powiedziałem że chcę zastąpić tradycyjną rodzinę stowarzyszeniem,czyli kobieta i dzieci ,chciałbym mieć rodzinę ,tak samo jak każda z was.Skoro sam nie mogę założyć to musi być inna opcja. Kolejny raz doszukujesz się u mnie jakiejś nietypowej relacji do dzieci,szukasz drążysz ,przekręcasz . Doczytaj jak niedawno rozwaliłem przez głupotę dobrą relację z samotną kobietą(u której pracuję),przez swoją histerie.Tak samo rozwalam wszystkie przyjaźnie,dlatego jestem sam,cierpię z samotności.Ale chciałbym mieć taką samą rodzinę jak wy

Gość gość
. Ty jesteś z tych feministek ,które zawładnęły światem rodziny ,wychowania dzieci i uważają że facet nie ma nic do gadania. Jedyne jego prawo to uwodzenie kobiet ,zarabianie i spładzanie dzieci. Taka ma być rola idealnego faceta w polskiej popieprzonej kulturze. x pudlo kretynie. cale zycie pracuje na rowni z moim mezem a obowiazki dzielimy po polowie wiez co to jest zwiazek/malzenstwo partnerskie?? nieee ty nic nie wiesz , zyjesz w jakims swoim chorym swiecie , lecz sie pisales ze twoja szefowa ma rodzine i dzieci i tak ciebie to do szalu doprowadzalo a teraz nagle piszesz ze jest samotna??

Gość Host
Nie no kurde nic nie wiem,tylko sobie uzurpuje. Pewnie na miejscu twojego męża tez bym dzielił po połowie,bo tak powinno być. Wiem co jest w związku,z czego się składa,z jakich elementów,a nie wiem jak sie go zakłada.Jednak to nie forum o związkach :) na takie wchodzę,bo się nie znam... w tym samym świecie co ty,to samo czytamy,to samo komentujemy,to samo widzimy,chociaż rzadko mam okazję widzieć z bliska,bo ludzie są tak podli że zagarniają wszystko dla siebie ,nie odezwą do obcej osoby,takie czasy. Ona ma męża który jest wiecznie w pracy,czyli prawie jest samotna. Ta sprawa nie jest rozstrzygnięta,sądzę że do szału (jeszcze ) jej nie doprowadziłem,nie mam zamiaru,szkoda pisać co i jak.Fajnie byłoby cofać czas o 3 tygodnie,bo wiem co źle odczytałem,a co źle zrobiłem,podczas gdy na forum pisałem o traficznej sytuacji,a miałem znakomitą sytuację,gdybym się wtedy przełamał,dziś byłbym w zupełnie innej sytuacji. ps. ty kobieto,daj facebooka,chciałbym zobaczyć kto tu od 3 miesięcy mnie tak nie lubi i za co?

Gość gość
potrzebujesz psychiatry :o

Gość gość
Host to ktoś prawie jak ci wszyscy księza. Znają małżeństwo i wychowanie dzieci z teorii i wielcy już specjaliści. On akurat podobno specjalista od dzieci. Ośmiesza się, bo gdyby miał jakąś rodzinę, gdyby udało mu się ją jakoś założyć, szybko zdanie by zmienił, bo życie to nie książki i teoria. Zobaczył by, że nie jest tak łatwo tworzyć rodzinę, trzymać ja razem, bo kłopoty w rodzinach tez są różne

Gość gość
rece opadaja jak sie go czyta :( chory na glowe czlowiek a ile takich swirow chodzi po ulicach a pozniej tragedia bo nie leczy sie to i w koncu pyka cos w glowce nie tak on ma pretensje ze go obcy ludzie nie zaczepiaja :o wspolczuje tej szefowej , jesli to nie jest kolejna bajkoa urojona w glowie Hosta nie chcialabym zeby doczepial sie do mnie schizniety pracownik , bo ubzdural sobie ze jestem do wziecia bo moj maz duzo czasu spedza w pracy masakra jakie gowno zamiast mozgu ma w glowie ten Host

Gość Host
gość dziś I wyzywać można od świrów ,psycholi,to można na forum a jakże. Jakaż to super normalna inteligentna,a te reszta to świry,nieuki,nic nie umieją Za kogo ty się uważasz ,za lepszą ,bo cię facet wziął i zrobił ci dziecko i jestes wielka dama? Nie mam pretensji,tylko żal,że pełno takich egeistów dokoła,że każdy ma mnie gdzieś ,nawet ci co mnie znają,nawet nie mają chwili na porozmawianie,bo im się tak śpieszy wszędzie,nawet na FB nie pogadają.Podli ludzie,podłe miasto Że co ,że do wzięcia? Nic takiego nie planowałem,mogłem mieć bliższy kontakt z jej rodziną i być bliskim pracownikiem i to wszystko.Nic więcej,to by mi odpowiadało,ale odrzuciłem ofertę. Jesteś chora z pychy i nienawiści. U mnie na szczęscie wszystko w porzadku,obserwuje wyciągam wnioski.Dwa razy nie robie tego samego błędu,nie liczę na ludzi,tam gdzie ich nie ma,tylko idę tam gdzie mnie chcą,resztę mam w d..pie i tyle. gość dziś księża nie znają z teorii tylko pracują w szkołach,nie obrażaj księży.Ty w porównaniu z nimi g..no wiesz o dzieciach ,znasz tylko swoje.Jest różnica. Nie wiem jakie kłopoty są w rodzinie,bo nie mam szansy założyć,skoro nawet nie mam szansy zaprzyjaźnić się z nikim,bo każdy jest na dystans.Ludzie sa podli i tyle.Jednemu wpada wszystko samo ,hurtem ,po kolei,a drugi nie dostaje nic. To jest właśnie współczesna sprawiedliwość. Myślisz że jabym poszedł na czata,zagadał tu i tam,to poznałbym kogokolwiek?nic z tego,bo nie mam daru przyciągania,mimo że mam szczere ,dobre intencje,lubię szanuje ludzi ,to im to nie wystarczy,oni chcą czegoś czego ja po prostu nie mam

Gość gość
Host, jesli ty bombardujesz ludźmi takimi wywodami jak tutaj, ciagle nawijasz o dzieciach, bądź, ze nie potrafisz założyć rodziny to bić dziwnego, ze ludzie Cie unikają. Moja mama ma takiego znajomego - w pewnym momencie została jedyna osoba, do której mogl zadzwonić, bo inni dali mu do zrozumienia, ze nie jest pępkiem świata i zamęcza:/

Gość gość
Host ma wielkie hemoroidy, jak kalafior

Gość gość
Host .ludzie nie maja czasu przesiadywać na czatach i gadać z toba godzinami. Maja prace, obowiazki, rodzinę, dzieci.ja sama jak mam chwile wlacze kafe , qle to czasem jest 5 góra 10 minut zeby cos przeczytać, cos skomentować. Nie mam czasu siedziec i godzinami z kimś czatować. Wiem ze ty czas masz. Nie masz rodziny chyba nie pracujesz bo tylko jakiś wolontariat. Wiec masz czasu za dużo. Nie wszyscy maja jak ty. A tak na marginesie. Jak chcesz utrzymać rodzinę w tym dzieci skoro tak mało masz dochodu. Raz gdzies pisałeś ze 300 zl czy cos kolo tego. Myślisz , ze samo sie zrobi jak i wszystko twoim zdaniem inni maja. Samo im przychodzi. Samo się życie im układa. Nie zdajesz sobie sprawy ile to trzeba wysiłku. Ty nie masz sily nieraz rano wstać ( gdzies czytałam w którymś wątku ze masz dola).

Gość gość
Chore, to jest prześladować kogoś na forum, zakładać o nim wątki i obrażać. KAŻDY na forum ma prawo do wyrażania własnych poglądów, o ile nie jest to nawoływanie do faszyzmu, przemocy itd. Na tym polega różnorodność forum, że ścierają się różne, często skrajne opnie. Host wyraża swoje poglądy i tyle. Lecz się autorko tego żałosnego wątku.

Gość gość
Host uważa się za pępek świata, największego mądralę i w ogóle lepszego od całej reszty podłych, głupich ludzi. I dziwi się, że nikt go nie lubi i nie chce się z nim zadawać.

Gość Host
@gość dziś ja się pod tym podpisuję.Nie mam pojęcia.I jak również dopisałem,motywacje do ciężkiej pracy bym zyskał wtedy,gdybym MIAŁ kogo utrzymać i do kogo wracać po pracy.Uwierz mi,mam takie CV ,że mogę już teraz otworzyć firmę i czerpać z niej zyski,sporo rzeczy mnie nauczyło ostatnie 15 lat.Mam wiele opcji dobrego zarobku,miałem wiele ofert,wiele ciekawych miejsc,wiele sposobów na złapanie dobrej pracy.Tak,to wszystko było. Zabrakło tylko jednego : motywacji. Ja nie spelniłem żadnego marzenia i stąd wieczna załamka,wieczne narzekania,bo jeśli chodzi o relacje to postępuje nieudolnie i histerycznie,błędnie oceniam sytuacje. Apropo koleżanki,dziś spotkałem i jest wszystko po staremu,przeprosiłem za fragment w którym napisałem że nie zależy mi na kontaktach z jej rodziną ,oraz to że ją oskarżyłem że się izoluje,jest zimna,niemiła. Takie tam i tyle @gość dziś to ta sama co robi donosy do administracji,dlatego dostajecie getaway timeout 504 ,czyli przekroczenie czasu na bramce DNS do serwera.Bramka daje dostęp,albo blokuje.

Gość gość
Fantazje to ty masz

Gość gość
Host jak ci pomoc? Wydajesz się zagubiony. Z tego co piszesz wnioskuję, że jesteś takim wampirem energetycznym (mam taką koleżankę). Ludzie od niej uciekają, izoluje się, bo ona zameczek wszystkich swoimi problemami. Nie można się cieszyć w jej towarzystwie, bo non stop opowiada jak jej źle. Byłam jej ostatnia znajoma, ale od maja się nie odzywam... Host może ludzie uciekają bo jesteś wlasnie takim wampirem energetycznym?

Gość gośćupalnanoc
proszę zostawić hostka w spokoju,tu wszyscy jesteśmy jedną wielką rodziną :-) i każdy ma swoją jazdę i swój sposób postrzegania siebie świata itd.

Gość gość
Host nie chce pomocy , przeczytaj jego inne tematy , on twierdzi ze my wszyscy spoleczenstwo jestesmy wredni i p******i i wszystko nam z nieba spada a on jest ten normalny i pokrzywdzony bo mu manna nie leci ot tak , poza tym poczytaj jakie on ma zdanie o kobietach to sie za glowe zlapiesz To psychol

Gość gość
Ok to gdzie to znaleźć. Jestem tu prawie codziennie od 2lat i nie znam go. Jestem po psychologii, mogę pomoc.

Gość gość
Host wziac to ty mozesz paczke na poczcie , w naszym spoleczenstwie facet nie BIERZE kobiety i nie ROBI jej dziecka . Ludzie sie poznaja , zakoc***a , adoruja sie wzajemnie , zakoc***a w sobie i nikt nikogo nie bierzea o dziecku decyzje podejmuja wspolnie No jak ty tego nie ogarniasz to ty do konca zycia sam bedziesz no chyba ze wyjedziesz do arabowa , przejdziesz na islam i tam sobie wezmiesz , nawet kupisz , jak juz ta super firme z tym swoim super CV zalozysz :)

Gość gość
Wyszukaj temat - znow rozpacz po utracie dzieci ...dlaczego mnie to spotyka? Przeczytaj wnikliwie kazda strone , bedzie interesujaca lektura na wieczor

Gość gość
Wiem co jest w związku,z czego się składa,z jakich elementów,a nie wiem jak sie go zakłada. X Szczam w gacie :) no to jest wisienka na torcie zlotych mysli Hosta

Gość gość
Gość 22:19 hahahaha:D Sens jest w bezsensie:D

Gość gość
Wyglada, ze nasz autor zwyczajnie przestał zycie i wylewa tu swoje żale. Kolego - to sie nazywa konsekwencje twoich wyborów. Miałam takiego znajomego - on zawsze, ale to zawsze wybiera złe i od lat płacze jaki to on biedny i nieszczęśliwy. Tez podkreśla, ze kazdy jego znajomy ma dobre zycie i tez by chciał takie, ale nic w tym kierunku nie robi. Pyta sie każdego o zdanie i, nawet jesli kilka osob mu jednogłośnie doradzi, on dokonuje odwrotnego, zazwyczaj c*******o wyboru:O Grono ludzi, jacy utrzymywali z nim kontakt, dramatycznie sie wykruszyło (rownież dlatego, ze pożycza pieniadze na wieczne nieoddanie). Nikt go juz nie żałuje, a on sam nie dostrzega ile pomocy (przede wszystkim materialnej), dostał od innych. Nie ma co żałować marudy i lenia. Także Host to wlasnie taki typ. Tamten tez jest wampirem energetycznym, znam go dwa lata, a on za każdym razem nawija jaki on poszkodowany:O Tez juz z nim nie rozmawiam.

Gość gość
cytuje Hosta :): Ostatnio mam poczucie że słońce zgasło.Poniosłem tyle strat,popełniłem tyle błędów,licząc od czerwca: -W czerwcu utraciłem grupę osób która sprawiła że poczułem się jak w raju,chciałem żeby oni zostali,od czasu do czasu przychodzili.Ale oni więcej nie przyszli,zerwali kontakt,bez żadnego powodu.Mimo że ciągle obiecywali -zerwałem kontakt z organizacją,gdzie jeszcze 2 miesiące temu chętnie chodziłem -w lipcu zostałem wywalony z jednego miejca(na dobre,przez głupotę,chociaż nic wielkiego nie zrobiłem,ale jednak) -w lipcu wypisałem koleżance list z opisem moich wszystkich frustracji(dotyczące nie jej tylko mnie),po czym więcej mnie nie zaprosi do domu -przedwczoraj z drugiego miejsca(mam nadzieje chwilowo) -wczoraj zrezygnowałem z wyjazdu na obóz ,gdyż osoby które tam były ,były tylko 30+ ,co dla mnie jest nudne i małociekawe.Nie umiem się dobrze bawić jeśli nie ma młodzieży.Pierwszy raz ten wniosek,bo od 20 lat z nimi jeździłem i było ok. Ale wydarzenia poprzednie skłoniły mnie do rezygnacji z tej przyjemości -niedługo zacznę rezygnować z innych przyjemności,które miałem w planie -utraciłem kontakt z panią która obiecała mi załatwić wyjazd na fajny pokaz -nie odpowiedziałem na ofertę zapisu na warsztat.Powód ten sam :brak młodzieży <25 lat. -zrezygnowałem z wyjazdu na pielgrzymkę ,chociaż była opcja zapisu Wchodze w okres ,którego dawno już nie miałem,kompletnego odcięcia ,załamania psychicznego. Wchodzę,bo narazie jeszcze niby robię wszystko ,ale czuję że w okół mnie jest coraz mniej rzeczy,mniej ludzi,coraz mniej miejsc,z dnia na dzień ubywa i nie wiem dokąd to zmierza. Jedyne co mi zostało to telefon i wołanie o pomoc,żeby mnie gdzieś przyjęto,może do jakiegoś stowarzyszenia,organizacji.Bo jeśli mnie nie przyjmą ,to stoczę się na dno,zostanę z niczym. Jeśli stracę telefon to dodatkowo stracę możliwość znalezienia nowej pracy,tam gdzie bardzo mi zależy Jedyne co mi pozostało,to wyjazd do innego miasta i tam poszukanie zajęcia,zanim załatwię coś tutaj w jakiś sposób x no stary z takim CV i ci sie nie udaje uha uha uha

Gość gość
Jezu, czytam jego wpisy i jego osoba to jedna, wielka sprzeczność:O Przeczytajcie, co chwile sobie przeczy:O Zastanawia mnie tylko, na podstawie czego ma takie super CV? Tyle osob go chciało niby do tego i owego, a w tym wątku z linku pisze, ze wszyscy go odtrącają:O