Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam juz dosyc tego debila Hosta na tym forum!

Polecane posty

Gość gość
23:29 host jest ewidentne chory na jakaś psychiczna przypadłość

Gość gość
ten temat o utracie dzieci jest lepszy , poczytaj , zaraz podniose na pierwsza strone , tam to ma chlopak jazdy :)

Gość gość
gość dziś no cos ty ? on twierdzi ze to my jestesmy chorzy , dziwni, kobiety nie chca z nim zbudowac zwiazku , dzieci nie chca sie z nim bawic , wszyscy jestesmy p******i

Gość gość
gość dziś no jak to na jakiej , Host duzo ksiazek czyta , to wiedze ma , a jak ! sam pisze ze duzo czyta i jest specjalista w wielu dziedzinach

Gość gość
Host tego Aspergera to chyba sam sobie zdiagnozował-ZA charakteryzują sie tym, ze sa czesto mocno, ponadprzeciętnie uzdolnieni w określonej dziedzinie i maja pewne cechy wspólne z autyzmem-określone nawyki, swój świat. A on mi wyglada nie na Aspergera, a na zwykłego pop*****lca:O

Gość gość
23:34 juz wcześniej czytałam tez tamten temat, nie moge wyjsć z podziwu dla "geniuszu" autora :O

Gość gość
gość dziś tez mam takie wrazenie :o

Gość gość
postrzeganie kobiet przez Hosta cytuje : Kobiety mają ogólnie z górki,bo tylko wykonują to co zaplanują i przygotują faceci." kolejny cytat: To teraz wymienię obowiązki faceta: zarabianie kasy codzienne,spełnianie wszystkich zachcianek kobiety i pamietanie o wszystkim,rozwiązywanie jej wszystkich problemów,a swoich nie ma prawa mieć żadnych,nie mieszanie się w sprawy wychowania,organizacja czasu dla rodziny. A kobieta ma sie tylko zająć dzieckiem i czasem pracą,czasem coś zarobi,albo nie ,jak jej się zechce i jak ma dobry humor.Kobieta w każdej chwili może się rozstać i zabrac dziecko,bo tak jej się podobało ,a facet zostaje sam i nie ma nic do gadania.Tak to wygląda w naszej kulturze europejskiej. x no proszszszszsze kulturoznawca sie znalazl

Gość gość
Gość 00:09 to jesteśmy we dwie:) Ja bym stawiała na rozdwojenie jaźni. Jutro poczytam chyba dokładnie cały temat o tej "utracie" dzieci.

Gość gość
a tutaj trzeci temat z naszym bohaterem ktos mu napisal : Ty za to jesteś yyyitelygentny inaczej . Czy ty w ogóle rozumiesz co piszesz ? myślisz,że zycie polega tylko na opiekowaniu sie lub bawieniu z dzieckiem? na co Host odpowiedzial :) nie,polega na wychowaniu,w skład czego wchodzi wiele różnych czynności i wiem o tym bo czytałem.Ciekawe ilu ojców czytało(np to forum?),pewnie wszysscy uczą się od zera ,co i jak,tuż po urodzeniu dziecka,bo oni wolą sport,rozrywkę no i wiecznie są w pracy. Bliskich osób nie krzywdzę i daję szansę tym którzy dają mi szansę,tak było zawsze,dobro działa w obie strony.A może jeszcze masz pytanie czy jestem prawiczkiem,bo po tym oceniasz wartość faceta,co nie? Szukam kobiety podobnej do mnie ,u której mam szanse. Niekoniecznie na tym forum,ale ogólnie ten kierunek widzę,inne opcje się wyczerpały.To co piszę spotyka się z kompletnym niezrozumieniem u was. Wszystkiego cżłowiek sie uczy,a na koniec jest jeszcze inseminacja ,adopcja(taki wątek założyłem dawno temu) .Jeśli chodzi o rozwiązywanie konkretnych problemów ,to daje sobie radę,pod warunkiem że ma to sens

Gość gość
gość dziś a wiesz ze ja serio tez mu pisalam w innych tematach ze ma rozdwojenie jazni :) w sumie ciekawy egzemplarz z niego tylko strasznie w******jacy

Gość gość
Host chce sie poddac inseminacji ???

Gość Host
przed chwilą skasowało mi cały tekst,więc odpisze tylko na kilka,po kolei,będzie skrótami,musi byc,rozwińcie sobie same. Komp wyłączyło w trakcie pisania,przykre bo tekst się zmarnował,cóż... @gość wczoraj Nie jestem,niewielu znajomych miało okazję usłyszeć.Tak się dzieje po dłuższym czasie,gdy relacja się zbliży i nagromadzi się wiele frustracji. Ludzie się izolują dlatego że sam się izoluje,a ja sie izoluje od ludzi zdysnansowanych ,nie mających czasu ani ochoty na rozmowy.Koło się zamyka @gość wczoraj No własnie nie ogarniam,bo jak można sie zakochać w kimś kto jest wiecznie na dystans,np kobieta. Arabem nie jestem(chyba że mam jakieś niejasne korzenie?) ,ale ich system jest klarowny i prostrzy do realizacji. Najpierw małżeństwo,potem miłość i związek.To bym ogarnął,budowanie na czymś ,w oparciu o zasady jest prostrze niż w ciemno. Ale na związkach się nie znam,ale widze ile wad w sobie kryją. reszta jutro,dobranoc

Gość gość
no to widzisz , przejdz na islam i kup sobie kobiete za kilka wielbladow i zobacz wszystko robi sie klarowne , masz cel zeby zalozyc firme , zarobisz kase kupisz kobiete zrobisz jej gromad dzieci i bedziesz szczesliwy , tylko musisz Europe opuscic i ten nasz chory system

Gość Host
Jakbyś czytała w moich myślach.Ja nawet lubię muzyke arabską,turecką,ogólnie bliski wschód za ich bezpośrednie relacje ,proste,zrozumiałe. Ale nie podobają mi się historie kobiet wyrzkostanych przez nieuczciwych Arabów,którzy nadużyli władzy. U mnie kobieta miałaby dobrze,niewiele bym wymagał,wiele bym dawał,byłbym czuły,opiekuńczy,pracowity,robił tylko to na co miałbym zgodę,ona by rządziła.To jest to. Ale i tu jest problem ;najpierw trzeba zarobić by kupić kobietę.U nas jest podobnie,najpierw trzeba ją obdarować bogactwem,by pokochała.Za darmo nic nie ma

Gość gość
przecierz dla ciebie zarobienie kasy to nie problem , masz super CV i sam pisales ze firme prosperujaca mozesz miec od reki , ty tylko cierplowosc , zarobisz kasiore i hola do Emiraow kupisz babe, zaplodnisz , od czsu do czasu dasz w morde , ubierzesz w szmaty i bedziesz szczesliwy

Gość gość
Ale i tu jest problem ;najpierw trzeba zarobić by kupić kobietę.U nas jest podobnie,najpierw trzeba ją obdarować bogactwem,by pokochała.Za darmo nic nie ma x ja p*****le ale ty jestes poroniny , chory , spaczony , lecz sie czlowieku

Gość gość
Host to sa twoje slowa- .Uwierz mi,mam takie CV ,że mogę już teraz otworzyć firmę i czerpać z niej zyski,sporo rzeczy mnie nauczyło ostatnie 15 lat.Mam wiele opcji dobrego zarobku,miałem wiele ofert,wiele ciekawych miejsc,wiele sposobów na złapanie dobrej pracy.Tak,to wszystko było. Zabrakło tylko jednego : motywacji. x pozniej piszesz- Ale i tu jest problem ;najpierw trzeba zarobić by kupić kobietę.U nas jest podobnie,najpierw trzeba ją obdarować bogactwem,by pokochała.Za darmo nic nie ma x jesli w dalszym ciagu nie widzisz motywacji zalozenia wlasnej firmy i trzepania kasy to nie mamy o czym rozmawiac, to znaczy ze jestes glupi jak but!

Gość Host
@gość dziś kto tu jest spaczony,ten co założył ten temat,czyli ty. Cały czas adresuje wpisy do nierobów,co sa na utrzymaniu i co zakaładają wątki obrażające mężczyzn,na wszelkich forach. Taka jak ty ,to tylko kasa się liczy.Nie mów że coś jeszcze,bo nie uwierzę @gość dziś No nie widzę ,bo nie jestem materialistą i nic nie mam do kobiet generalnie rzecz biorąc. Są inne ,lepsze rozwiązania na samotność @gość wczoraj i to mi wystarczy.Reszta mnie nie obchodzi. @gość wczoraj byćmoże twój kolega ma takich samych doradców,którzy odbierają mu całą energię a sami nic nie dają jak wy tu na forum.Branie to wasza specjalność,widać po wpisach,co tu wiele gadać.Waszą domeną jest dołowanie facetów,wyzwiska od leni,nierobów ,debili,tak ich motywujecie do pracy. I tu się mylisz,bardzo rzadko wylewam żale,dopiero jak ktoś się zbliży ,a niespełnienie przejdzie pewną granicę.I nie pożyczam pieniędzy,bo je mam i pracuje. Ciekawe co takiego dałaś ostatnio swojemu koledze,w czym jesteś od niego lepsza.I kolejna różnica : mnie nikt nie doradził w tej konkretnej sprawie,tylko wyzwiska cały czas leciały.Żadnej pomocy na kafeterii,wpisy pomocne na palcach jednej ręki można policzyć. Jest takie przysłowie; syty nigdy nie zrozumie głodnego. I to jest prawda.Nie mamy o czym pisać,szkoda gadać.Prędzej się dogadam z samotną,bezdzietną z przymusu mnie zrozumie,niż taka sponsorowana @gość wczoraj śmiej się śmiej i zakładaj kolejne wątki.Tylko tyle ci zostało ,poza tym że w reality jesteś nikim

Gość gość
babę trzeba obdarować a dokładnie kupić ,jakie to żałosne ,taka jest milosc w wydaniu bab ohyda,dobrze ze nie jestem facetem

Gość gość
a każdy kto mowi o innym ze jest nikim jest jeszcze większą nicością ale wy tego nie widzicie

Gość gość
Dobra dobra host, ty i dobra energia taaaaa ciekawe gdzie, albo jestem ślepa, bo jedyne co widze z twoich wpisów, ze takis samotny, biedny, nikt nie zagada, baby nie masz, dzieci ci odbierają haha, wiesz na czym polegają związki, tylko nie umiesz związku założyć:D ty załadujesz Pewnie do ludzi? To jesli mówisz do nich tak jak tu piszesz, to nic dziwnego, Że spieprzają od ciebie:O masz pretensje i jakis dziwny zal do ludzi w parach, dzieci i dobre zycie, ze czegoś sie dorobili i żyją na ok poziomie (sic!), naprawdę masz rozdwojenie jaźni, duże zaburzenia; terapia i leczenie, bo tu juz Cie kazdy zna i nikt nie bedzie czytał i dyskutował; przeczysz sam sobie s tych twoich postach i ogólnie jestes w******jacy:O

Gość gość
Ja pisałam do ciebie o 23:18 podając przykład kolegi; nie wiem co masz na mysli idioto pisząc na koncu wypowiedzi do mnie "z taka sponsorowana", Bo mnie nikt nie sponsoruje:O PS nie rozśmieszaj mnie, ze tego kolegi nikt nie moze zmotywować, skoro jego nie motywuje nawet to, ze ma dziecko:O co chwile zmienia prace, bo każda następna mu sie nie podoba, on by najchętniej brał pieniadze na siedzenie w chacie:O takich ludzi juz nikt nie żałuje, bo ile mozna.

Gość gość
Host a może byś wyjechał tak jak mOWISZ, zmienił środowisko, znalazł prace i się zmienił. Tzn słuchaj. Jak się spotykasz z łaska to nie gadaj o sobie (poki nie nauczysk się widzieć jasne barwy zycia). Odpowiadaj krotko na pytania a interesuj się nią. Zobacz o czym mówią kobiety. Naucz się tego. No ale w tym wieku to już musisz mieć prace. Nie chodzi o to ze jestem materialistka. Sama w wieku 28l chodziłam na randki z interenu, miałam prace i nawet mieszkanie na kredyt ale miałam plus samochód, Peugeota, ale miałam. I jakbym poszła na randkę z kimś kto niea motywacji do pracy i pewnie mieszka z mama, która mu za wszystko płaci to byłoby to nasze ostatnie spotkanie. Nie jestem materialistka ale nie widziałbym prYszlosci z kimś takim. Wydaje mi się ze ty jestes kolo 40. Moja rada to znajdź pracę, zmien miejsce zamieszkania i umow się na parę randek, najlepiej z samotnym matkami. I słuchaj, interesuj się, nie gadaj o swoich problemach, absolutnie nie gadaj o tej miłości do dzieci, powiedz ze oczywiście chciałbyś i utnij temat. To powinna być motywacja. Ps. Mam teraz 32l i mam męża i dziecko z facetem co zarabia połowę tego co ja ale jest pracowity i ma motywację i potencjal. Tacy są w cenie.

Gość gość
po co ty sie dziewcyna wysilasz , przeciez to jest zaburzony kretyn do ktorego nic nie dociera a kobiet wrecz nienawidzi , kazda dla niego to materialistycna k***a , ktora facet bierze , robi dziecko i sponsoruje , sam pisze ze prawa szariatu wobec kobiet mu bardzo odpowiadaja I taki swir , zjeb , p**********iec , dewiant ma jeszcze czelnisc pisac ze on wie na czym polegaja zwiazki !

Gość gość
kilka slow do ciebie j****y debilu ! kto tu jest spaczony,ten co założył ten temat,czyli ty. Cały czas adresuje wpisy do nierobów,co sa na utrzymaniu i co zakaładają wątki obrażające mężczyzn,na wszelkich forach. Taka jak ty ,to tylko kasa skad ty k***a wiesz jaki ja tematy zakladam , coz ci sie uroila w tym durnym lbie , lekow nie wzioles? x No nie widzę ,bo nie jestem materialistą i nic nie mam do kobiet generalnie rzecz biorąc. Są inne ,lepsze rozwiązania na samotność no to kurfa skoro masz takie lepsze rozwiaznia na samotnosc to siegaj po nie , po h/uja tutaj jajczysz na tym forum ? x mnie nikt nie doradził w tej konkretnej sprawie,tylko wyzwiska cały czas leciały.Żadnej pomocy na kafeterii,wpisy pomocne na palcach jednej ręki można policzyć. hahahahahaha nie no zaraz jebne ! ty sie spodziewasz pomocy na kafeterii ? ty myslisz ze ci ludzie przez internet pomoga ?? boszszsze jaki ty jestes mega glupi . DO PSYCHIATRY IDZ PO POMOC a nie na kafeterie x Prędzej się dogadam z samotną,bezdzietną z przymusu mnie zrozumie, obawiam sie ze nawet bezdzietne na ciebie leja , z przymusu to sie kupe robi a nie z kims rozmawiaa juz napewno nie z takim typem jak ty Host x śmiej się śmiej i zakładaj kolejne wątki.Tylko tyle ci zostało ,poza tym że w reality jesteś nikim no smieje sie , pije poranna kawke , zaraz ide obudzic mojego mezusia kochanego , pokocham sie z nim , zjemy razem pozne sniadanie w naszym pieknym domku ........a ty Host co bedziesz robil ? hehehehe dalej pisal swoje p*****ly i frustracje na kafeterii bo tylko to masz , bo sory kolego ale dla spoleczenstwa takie typy jak ty to kompletne ZERA

Gość gość
wziales - sorki za bledy /to nie do ciebie host tylko do normalnych czytajacych to kafeterianek /

Gość gość
11:00 widzisz jak on broni patentowanych leni - to ja pisałam o koledze leserze, ściemniaczu i wykorzystuwaczu i patrz jak go bronił:D jemu podobni beda zawsze ci biedni i pokrzywdzeni:O

Gość gość
heheheh zaraz ci napisze ze on nie jest leniem , ma wiele zdolnosci , wypasione sv i moze robic wiele rzeczya to ze jest jak jest to tylko nasza wina , wina spoleczenstwa i systemu , nikt mu nie pomaga i on nie ma motywacji

Gość gość
Ja też jestem leniwa, ale do swojego lenistwa nie wymyslam filozofii, a praca to podstawa, jezeli facet nie ma motywacji do pracy to nie ma do niczego.