Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam juz dosyc tego debila Hosta na tym forum!

Polecane posty

Gość Host
@gość dziś ,gość dziś To nie jest tak że nie mam motywacji do pracy.Owszem miałem,ale dałem warunek :pracuje ileś godzin,a po pracy mam opcje spotkania się albo ze znajomymi albo prowadzenie tego klubu czy udział w wolontariacie,tak abym miał jakąś PO CO pracować.Uwierz,spotykanie tych nudziarzy codzien w pracy,potem puste mieszkanie WCALE nie motywuje,zniechęca do pracy.Na co mi to? Ja nie chce tak. Całe życie mieszkałem z kimś ,zawsze ktoś był,a teraz pustka.Nie da się tak. @gość dziś ,gość dziś po twoich wpisach widać ,że masz skryzwioną psychikę.To po co siedzieć tam gdzie nie pomogą?Przynajmniej jest nadzieja? A ty co,nie masz nic do roboty,że tu siedzisz? A gdzie pomogą? Nikt nie pomoże ,trudno,ale nie proście o szacunek,bo wam się nie należy. A ja odpisze takiej pustej lasce jak ty i pojadę gdzieś tam,odpocząć od samotności. Dla mnie ty jesteś zerem,zrozum,nie obchodzi mnie co myślisz.Ja mam wiele miejsc ,gdzie ludzi mnie szanują ,a ciebie tylko mężuś. Gdybym nienawidził,to po co to forum?Gdzie tu widzisz nienawiść,wskaż cytat. To ty nienawidzisz facetów i ludzi,twój problem. @gość dziś dziękuje za ten miły,kulturalny wpis,to ma sens i tak właśnie to działa.Tylko jest problem,jak długo można nosić maskę,że jest się samotnym ,że nie ma nikogo dokoła? To wyjdzie przy drugiej,trzeciej rozmowie,żeby nie wiem co,w mojej obecnej sytuacji. Nie ,35 lat. Dlatego nie szukałem randek,bo i tak nie było szans.Wciąż wspominam o innym rozwiązaniu na samotność,nie kobieta,tylko klub lub społeczność. Dopiero mając oparcie,motywacje,mam jakieś szanse,bo problemy zostaną w grupie,a nie do przypadkowej osoby @gość dziś to chyba dobrze że zmienia prace i ma drugą,nie jest bezrobotny. Nie wiem co mu dolega,może nie umie pracować.Może jest niezadowolony z tego co ma? Porównanie nie trafione ,inny przypadek @gość dziś to fakt ,że im dłuższa wypowiedź,tym analiza trudniejsza,mogą być błędne wnioski. I dlatego muszę sie trzymać jednej wersji,skracać wypowiedzi. Tak mam,że wielu mnie błednie rozumie,chociaż motyw mam ten sam,niezmienny

Gość gość
uuuuuuu Host sie obudzil i zaczyna swoje wywody z d**y wziete . pisz te swoje perelki pisz , bedzie sie z czego posmiac :)

Gość gość
Najgorsze ze takie typki jak host, przegrane prawiki czy ten psychopata od modeli, znajdują sobie forum i czuja, ze mogą tu spakować bez końca i spamować, Bo w realu nikt ich by nie słuchał nawet przez 5 minut; zreszta oni geb nie maja, tutaj tylko obrażają kobiety na czym świat stoi hehe, takie mezczyznopodobne twory bez jaj. Także panowie - moze troche spuśccie z tonu, bo was tez urodziły kobiety; a jak powiedział 2Pac - nie masz prawa obrazić żadnej kobiety, bo to kobieta Cie urodziła. :)

Gość gość
Zreszta, ogólnie zauważyłam tendencje przeczenia sobie wlasnie u mężczyzn i to nie jednego, wiec Host nie jest wyjątkiem:D

Gość gość
Host jak nie chcesz miec nudziarzy w pracy to sie do cyrku zatrudnij :)

Gość Host
@gość dziś nie jestem przegrany,mam chwilowo trudniejszą sytuacje.Chwilowo.Sorry,ale to nie ja spamuje,tylko anonimowa autorka założyła wątek,bo już nie ma o czym pisać. Nikogo nie obrażam,pisze prawdę jak to u was często bywa. @gość dziś nie,po prostu ty nie ogarniasz niuansów i wydają ci się sprzeczne,a takie nie są. Sam czytając siebie napotykam na sprzeczności,potem szukam źródła,a to był błąd logiczny,lub fragment napisany pod wpływem emocji,czasem cały tekst.Chwilowy spadek nastroju,lub stan załamania i już tekst rozwalony,potem do poprawki.

Gość gość
no tak tak pisales ze miewasz histerie ;)

Gość gość
gość dziś Zreszta, ogólnie zauważyłam tendencje przeczenia sobie wlasnie u mężczyzn i to nie jednego, wiec Host nie jest wyjątkiem x no widzisz Host ci wytlumaczyl :) :) tobie sie tylko zdaje ze on sprzeczne rzeczy pisze ( znowu to samo- to ty jestes nienormalna i cos ci sie zdaje a on spojny inteligentny elokwentny gosc )

Gość gość
Host sam jestes niuans

Gość gość
Host, nawet jeśli piszesz jako gość to styl wypowiedzi Cię zdradza.

Gość gość
Gość 13:30 haha wlasnie wytłumaczył wspaniałe:D czyli on ma wiecznego dola i histerie, bo każda Wypowiedz jego przeczy sobie:D ja nawet sprzeczność widze w tym jego super tłumaczeniu haha :D

Gość gość
Gość 13:38 tak, racja święta, nawet spacji jako gość nie daje po przecinku:D on naprawdę ma nas za idiotów i nie docenia nas, skoro mysli, ze nie pokapujemy sie kiedy pisze z gościa:D Host - jesli ty tak piertolisz trzy po trzy miedzy ludźmi, jak tutaj, to nic dziwnego, ze nie masz żadnych znajomych:D aaa sorry, zaraz napiszesz, ze nikogo nie potrzebujesz i masz w d***e ludzi:D

Gość gość
ja najbardziej lubie jak Host pisze z goscia w trzeciej osobie :) o tutaj tak ladnie o sobie pisal x Host jest w normalnym nastroju ,jest normalny i ułożony,skoro ma pracę,no to o czymś świadczy .Problemem jest samotnośc i zamknięcie na ludzi lepiej sytuowanych,których odrzuca bo im zazdrości i nie ma tematów. Niestety w stanie załamania w samotności wysłał maila do pracodawcy i niewiadomo co dalej.Między wierszami można doczytać ,że zakazu zbliżania tez nie było,to tylko histeria ,bo inaczej byłby zwolniony,a na pewno nie zaproszony do czyjegoś domu!

Gość Host
można żartować,tylko kurde,jakoś małośmieszne są sprawy ciąży,macierzyństwa ,wychowania dzieci. Już pal licho,gdyby ten wątek był na innym forum,ale tutaj nie pasuje. Mozna se jaja robic,pisać z każdej osoby,1,2 3, liczby mnogiej,tylko po co?Gadamy na poważnie. o prosze,zaburzenia u 35 letniego dziecka,nowy wątek http://f.kafeteria.pl/temat/f10/zaburzenia-rozwojowe-u-35-letniego-dziecka-prosze-pomozcie-p_6793951/5

Gość gość
Daj juz host spokój, piszesz o sobie z gościa i nawet sie nie pogatygujesz o jakies drobne zmiany w stylu, plus wieczny brak spacji po przecinku, kropce etc.i nawet to wypierasz, ze ludzie Cie demaskują. Nikt sie nie śmieje z ciąży i dzieci i macierzyństwa. Ludzie śmieją sie z Ciebie, bo walisz teksty jak potłuczony:O

Gość gość
Host, a co Ty masz niby wspólnego z ciążą, macierzyństwem czy wychowywaniem dzieci? Przenieś się lepiej na 30+ życie dojrzałe.

Gość gość
Tam juz byl ale go pogonili bo sral tym i swoimi 'mundrosciami'

Gość Host
gość dziś wskaż moje wpisy w tym wątku bez mojego nika? A kto normalny stawia spacje po przecinku? Dużo,bo to moja praca i nie ma tu nic śmiesznego,a o ciąży się nie wypowiadam

Gość gość
Pełno twoich wpisów z Gościa w tamtym wątku o stracie dzieci:O Nie myśl, ze my ty jesteśmy tacy głupi jak ty mądry:) kazdy normalny stawia spacje:D podkreślam normalny:D takie sa zasady pisowni:) Proponuje olewać tego pana, to sam zniknie z forum.

Gość gość
Twoja praca to wychowywanie dzieci? Ale przecież piszesz, że brakuje Ci towarzystwa dzieci, "nie masz do nich dostępu"...

Gość gość
Host gdzie pracujesz jako wychowawca :)

Gość gość
Gość 14:37 - toz to właśnie piszemy, ze host i jego wypowiedzi w kółko sobie przeczą; cóż, ja usłyszałam od niego za takie stwierdzenie, ze nie rozumiem niuansów:D

Gość gość
wy tu sie nie smiejcie z Hosta bo znowu histerii dostanie i naskrobie kolejne bzdury ;)

Gość gość
ktos mi przetlumaczy co Host mial na mysli piszac kolejna "mundrosc" x oceny całościowe nie robią na mnie wrażenia.U mnie jest 100 oddzielnych wątków,u ciebie wszystko zlewa się w całość.Tym się różnimy. Ciekawe jak przechodzisz test kompetencji,bo ja przechodzę.

Gość Cleo1976
Nie znam człowieka (Hosta), ale skoro księża "nie mają prawa" wypowiadać się o małżeństwie i rodzinie (notabene, Jezus też prawdopodobnie nie miał żony i dzieci-a też o tym mówił)-rozumiem, że mężczyźni nie mogą być ginekologami? Żaden z nich nigdy nie był w ciąży...:)

Gość Host
Autorka śledzi ******* forum,widzi że przyszedłem,no to jazda,odświeżamy wątek? Cleo1976 ,dzięki,my chociaż mamy niki,a ona jest bez imienia,nazwiska,nika ani loginu,nic nie ma.Ale my musimy uwierzyć że jest świetną ,sprawdzoną,obeznaną matką i wszystko wie lepiej,ja przy niej niknę. No dobra autorko,wyjaśnie ci różnice między facetem a kobieta. Facet ogląda całość,wyławia istotne elementy,a potem je analizuje i wybiera sprawdzoną procedure,wyciąga wnioski. Kobieta widzi całość,wszystkie elementy dodaje razem ,wyciąga z nich średnią .Nie analizuje ich,bo nie może wybrać,który ważniejszy,a który nie. Taka analiza często do niczego nie prowadzi,bo pojedyncze są jak litery alfabetu ,same nic nie znaczą. Mądry facet wie,że w rozmowie z kobietą musi ograniczać ilośc słów ,zdań,bo z tego będzie potem średnia całościowa.Jedno złe słowo i średnia spada. Co innego jak rozmawia w grupie facetów,tam liczą się wątki ,istotne informacje,istotne wnioski.

Gość gość
a wszystko to wyczytales z ksiazek :) a zycie to nie ksiazki i dlatego nie masz ani przyjaciol ani rodziny ani dzieci ani pracy , masz tylko schizy i histerie

Gość gość
hostek nie przejmuj się nimi ,swoją drogą jakbyś był bardzo przystojnym brunetem ognistym z kasą to cokolwiek być nie mówił albo nie wymyślił to by cię poparły żebyś tylko z nimi był :-) nie kobietki ? haha

Gość gość
No pewnie :) jak by jeszcze dobrze ******* i geby nie otwieral to spoko , bralabym