Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coś na temat bajki Kraina Lodu.

Polecane posty

Gość gość
" bohaterkę Elsa, jest osobą zamkniętą i nie interesuje się płcią przeciwną" Jak sie ma interesować jak jej kazali siedzieć w pokoju jak we więzieniu mówiąc że jest zbyt wielkim zagrożeniem dla ludzi. Na dodatek dookoła żadnego ciekawego chłopa.

Gość gość
Jestem ciekawa jakie wartości niesie bajka Shreck. Ja to odczytuję tak. Jesteś brzydki ? Możesz sobie ułożyć życie i być szczęśliwy, ale nie z księżniczką tylko z podobną sobie brzydulą.

Gość gość
Kucyki Pony to jest ohydna bajka. Wszystko dzieje się zbyt szybko i zbyt głośno, a to jest bardzo niedobrze dla umysłu małego dziecka. Jest tam też dużo przemocy, a niektóre postacie są przerażające. Pełno tam bójek i kłótni. Nie takimi treściami powinno się karmić młodziutkie umysły. Bajki trzeba wybierać mądrze, a nie iść za jakąś głupią modą.

Gość gość
gość dziś Po pierwsze nie "Shreck" tylko "Shrek" A po drugie zle odczytujesz. Przeslanie tej bajki to "prawdziwe piekno jest w srodku" i "Nie kazdy jest taki na jakiego wyglada na pierwszy rzut oka" (patrz : cebula i jej warstwy ;) :D )

Gość gość
Te Pony to nigdy mi sie nie podobało. Te scenki są zbyt młodzieżowe jak na dziecko w wieku przedszkolnym. O dziwo moje dziecko potrafi sie na to zapatrzeć, choć są bajki które lubi bardziej. Przeważnie wiem co moje dziecko oglądam bo często jak jestem zmęczona to walne sie na kanape i oglądam razem z nim. Mamy nawet swoje ulubione bajki